donderdag

0 Herfst gevoel bij je thuis

all images via Desiretoinspireverkrijgbaar via Zara Home collection


Vindt jij de herfstkleuren ook zo inspirerend?
Ik ook! En ik wil graag zo'n lekker sfeer in mijn huis...Met deze plaatjes en producten moet dat wel lukken
zaterdag

0 Voor "zoete"meisjes

image via studio PiP

image via onszelf- behang uit hun collectie

Roze bloemen en roze polkadots

Roze de kleur van: Magenta, frambroos, bloesem, Pioenroos, Kauwgum, en vooral van (kleine) meisjes...

Een beetje gestrest door alle hektiek van het bestaan? Nou dan ben je hier bij de goede kleur. Het koesterende roze geeft een gevoel van troost, comfort en rust. Roze is een vredestichter en kalmeerd (zelfs mannen:))

Roze, een kleur die echt van vrouwen is!
Vandaag een sfeerbeelden reeks voor meisjes die van zoet houden... tot mijn grote spijt weet ik helaas niet meer waar ik de afbeelden heb gevonden (sorry, sorry, sorry)

Ik ben grieperig misschien daarom deze vrolijke plaatjes, buiten regent het en eigenlijk is het een prima dagje om in mijn bed te liggen.

Ik heb zelf twee jongens die absoluut nooit maar dan ook nooit in zo'n kamer willen slapen. Het maakt mijn kinderen sowieso niet zoveel uit hoe hun kamer eruit ziet. Herkennen meer mama´s van jongens dit?

Bij meisjes is dit een heel ander verhaal. Vaak willen ze alleen maar roze in hun kamertje. Op funda zie ik de ene (zuurstok)roze kamer na de andere. Het kan ook anders!

Behang biedt een oplossing. Er is op behang gebied ontzettend veel... ik vind de collectie van onszelf erg mooi. Ook voor jongenskamers hebben ze erg leuk behang zonder dat het gelijk vreselijk somber of saai wordt. Maar goed meisjes dus...Studio PiP verkrijgbaar via Eijffinger heeft ook een erg leuke collectie, deze vind ik zelf wat zoeter.

Kies een thema zodat het niet alleen maar roze wordt. Door een stippelje of bloemetje krijg je wat meer andere kleuren in de ruimte. zie plaatje 2 en 3. Je kan het ook anders om doen en een rustige kleur als basis kiezen met roze accenten. Dit geeft een meer volwassen effect waar je wellicht langer plezier van hebt. Op het bovenste plaatje zie je wat ik bedoel. Nou kan je blauw ook prima vervangen door een warme zand kleur, wit of heel licht grijs. Door grijs en roze te combineren wordt het roze gelijk een stuk volwassener. Dat is misschien een goed idee voor een overgangsleeftijd.

Roze het blijft toch een kleur die veel meisjes tot de verbeelding (blijft) spreken!
Goed weekend,

donderdag

4 Een comfortabel gevoel in huis ( de blokhut sfeer)


Deze sfeerbeelden komen van Erin Martin design. Poeder pastels met leer en vachten combineren mooi met hout. Door glimmende stoffen te gebruiken krijgt het een sjieke uitstraling.

In deze variant is het gebruik van hout nogal overdadig toegepast, prima voor een vakantiehuisje of tuinhuisje waar je je lekker kan terug trekken. Maar voor je woonkamer is dit misschien een beetje teveel. Gebruik dan elementen die je mooi vindt. Door de wanden wit denken ziet het er gelijk veel frisser en luchtiger uit. En een beetje pit krijgt het door gebruik van wat opvallende kleuren zoals de fluorkleuren die nu helemaal hip zijn. Bijvoorbeeld het keramiek van Lenneke Wispelwey


 

Aankondiging: vanaf januari 2010 geef ik elke week een gratis online interieuradvies cadeau! Wil je daarvoor in aanmerking komen? Stuur mij dan een mail met je vraag en evt lage resolutie foto's. Je vraag kan over van alles gaan. Wil je graag weten hoe jij je huis comfortabeler kan maken? Of weet je niet hoe je kamer anders kan indelen? Stel je vraag en wie weet maak jij wel kans op mijn gratis advies.


Kijk voor meer informatie hier

woensdag

0 boeken boom kast

Mooie boeken boom kast van Shawn Soh. Haar website is een beetje lastig te volgen maar, de kast is een plaatje! De boeken ziet ze als bloemen en dus groeit de kast elke keer een beetje meer... mooi!

dinsdag

0 Diesel lifestyle


Mijn favorieten van de Home collectie van Diesel. De sfeer en belichting is heel uitgesproken. Het spreekt je aan of niet. De meubels hebben zo een heel eigen look and feel die je niet snel vergeet. Ik zet de kussens met print en het dekbed op mijn verlanglijstje!

maandag

0 Boom van behang

Waarschijnlijk omdat de bomen zo mooi aan het verkleuren zijn...nog een interieur idee met een boom. Deze boom is van Sweet Paul voor Country Living.
Gebruik restjes behang of staaltjes behang voor deze boom. Snij eerst de stam en de takken van een neutraal behang. Knip of snij daarna in minimaal 3 verschillende andere patronen de bladeren. Je hebt er ongeveer 60 nodig. Hang als laatste het vogelhuisje op...genieten maar van je originele boom! Succes

0 Vrijdag-verlichting: Speciale lampenkappen


Deze prachtige lampenkappen zijn van Re-surface. De foto's die voor de kappen worden gebruikt zijn van oud metaal of oude muren.

dinsdag

0 Homes with a heart

images via Taverne-agency, photo by Henk Brandsen


images via Taverne-agency, photo by Marjon Hoogenvorst

Home is where the heart is...

Don't you just love the hearts in these homes? I love the colour scheme too. The grey tones are well chosen. And with al these lovely details the expression of the interiors gives me a feeling of welcome.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...