Give Away | Paper Birdhouses and Robots van Studio Ditte


Waarschijnlijk ken je het behang van Studio Ditte wel ( zo niet kijk dan eens HIER) Vandaag mag ik iets super leuks van Studio Ditte weggeven, namelijk de papieren huisjes & robots.

Uit liefde voor papieren producten en unieke patroontjes komt Studio Ditte met een papieren verrassing. Studio Ditte‘s favoriete robotjes & vogelhuisjes uit het robot & vogelhuisjes behang komen tot leven.

Deze 6 vrolijke robotjes van papier zijn leuk om zelf te maken, elk met zijn eigen karakter en printje. Met de extra accessoires kan je de robotjes-vogelhuisjes verder aankleden en persoonlijk maken.

De 6 lieve vogelhuisjes zijn, elk met eigen verzameling van stofjes en uniek vogeltje, eenvoudig te maken. De huisjes zijn te gebruiken voor speciale gelegenheden zoals voor een feestelijke tafelschikking. Bij elk vogelhuisje hoort  een apart gevouwen kaartje waarop een persoonlijke boodschap en of naam geschreven kan worden.

In dit doe-het-zelf pakket zitten 6 robotvellen en 6 vogelhuisjes, 1 vel vol met extra accessoires en een duidelijke werkbeschrijving.

Wat heb je nodig? Een schaar en/of mesje, liniaal en lijm. Eventueel een leuk touwtje voor een slinger. De robots zijn 8 cm hoog. Maak een slinger, decoreer je tafel of gebruik ze als traktatie. Ook leuk om op te sturen als cadeautje!
Hoe maak je kans op deze Vogelhuisjes en de Robots?
1. Laat hieronder een berichtje achter met je contactgegevens en laat me weten:  "Wat is volgens jou de (interieur)musthave dit najaar/deze winter?"  De leukste antwoorden ga ik via twitter verspreiden...
2. Schrijf over deze give away op je eigen blog, twitter of give away voor een extra winkans. Laat dan nog een extra comment bij deze post achter met werkende link.

Retweet en follow = niet verplicht maar, wel leuk. 







I ♡ comments | franca voor villa d'Esta | images: Studio Ditte  | bekijk HIER give away

Reacties

  1. een neon eyecatcher in de vorm van masking tape, vaas of whatever.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor mij is de interieur Musthave voor deze winter grote gehaakte lounge kussens en poefs. Vooral omdat ik nu zelf bezig ben een paar te haken voor in mijn huiskamer (en die van familie/vrienden)!
    Groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Musthave voor de winter: een lekker dekentje voor op de bank (die er ook nog leuk uit ziet). En een grote hoekbank met poef om de hele dag op te zitten als het buiten guur is.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Grote plaids en kussens bij flikkerend kaarslicht.
    Laat de winter maar komen!
    Volger was ik al en ik zit een link op mijn blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een heerlijke "luie'' stoel, met een eigen gemaakte plaid. (lees verhuisdeken) een paar kussen (xl en gewoon) wat lekkers, bijv. appeltaart en GENIETEN!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mijn must have deze winter is een wand(je) van steigerhout/sloophout, echt of behang, gevuld met persoonlijke favorieten en vondsten zoals industrieele letters/cijfers, oude schoolplaten, mooie bordjes, kaarten, foto's en oude lijsten en spiegeltjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dé wintermusthave voor in huis: Hertjes ♥♥

    BeantwoordenVerwijderen
  8. + ik ga over je facebooken, heb je vast al gezien want ik heb je pag. getagd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Musthave: een discobal (net zelf ook een aangeschaft!).

    BeantwoordenVerwijderen
  10. miranda lugtenburg2 november 2011 om 22:26

    Hoi Franca,
    Mijn musthave voor deze winter is een gewei. Niet zo'n hele kop met gewei, maar een hele simpele ; aan de muur, of leuk gedecoreerd op tafel. 
    Wat ook leuk is, is een gewei als afbeelding op canvas of in de vorm van een masking tape afbeelding op de muur zoals ik zelf heb gedaan (zie mijn blog).
    Geweitjes geven zo'n gezellig wintersfeertje....
    Superleuk trouwens die vogelhuisjes..!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. miranda lugtenburg2 november 2011 om 22:33

    Nou heb je nog niet mijn gegevens volgens mij. Nou ja dit is mijn blog: lekkerfrisss.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mijn musthave van deze winter bestaat zeker uit kleurige kussens en fleurige dekens om heerlijk weg te duiken op de bank met een kop thee en cookies! Er mag weer kleur in huis komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Had al gereageerd dacht ik maar lees mijn reactie hier niet. Mijn musthave voor deze winter is een heerlijke wollen plaid, al dan niet gebreid...zo kom je zeker de winter door. Groetjes Greta www.vanbinnen-styling.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Iets geels in je interieur, bijvoorbeeld een lamp of kussen... om de grijze dagen wat op te fleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Evelien Vosselman16 november 2011 om 13:16

    mijn musthave deze winter, zal toch zijn een lekkere warme deken/plaid voor op de (hoek)bank om lekker warm te blijven als het koud is,  en mijn kat, ook voor op de bank en mss gezellig op schoot op of onder de deken..

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Musthave voor mij is een huisje (zink, aardewerk of wat dan ook) waarin je een kaarsje kunt branden en de kleur okergeel, zomaar een toefje hier of daar! Verder ben ik groooot fan van Studioditte (heb er pas toevallig een blogje aan gewijd) en begin dus vast met duimen!

    Groetjes, Heidi
    www.witenbont.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  17. dit dekentje: 
    http://www.purlbee.com/eleventh-hour-blanket/

    dat ik hopelijk zelf ga breien!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Mijn musthaves van deze winter zijn posters! Ik heb echt een groot zwak voor al de prachtige posters van Ingela Arrhenius en studio Formo. Dat komt vast omdat ik binnenkort een stoere peuterkamer mag gaan inrichten in ons nieuwe huis! 
    https://twitter.com/#!/klaskedehaan/status/160454216232615936 

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta