KORT ADVIES

UITLEG BIJ EEN KORTDUREND ADVIES

EEN INTERIEUR COACHING SESSIE

In de afgelopen 8 jaar heb ik ervaren dat de drempel om een langdurig ontwerp traject voor sommige mensen soms wat hoog is. Een interieur architect inhuren om je met je inrichting van je huis te helpen is ook een grote stap. Maar als je nou eens op een laagdrempelige manier je idee├źn en vragen over je huis aan een onafhankelijke professional zou kunnen voorleggen? Zou je daarna niet met veel meer vertrouwen aan de slag gaan? Door mijn persoonlijke begeleiding is de kans op een dure miskoop klein. Tevens hak je onder mijn begeleiding sneller knopen door! En dat is precies waar deze interieurcoaching sessie(s) voor is bedoelt. Jij legt me je vragen, wensen en gedachtes voor en samen gaan we aan de slag om een concreet stappenplan te maken. Klinkt goed niet? Gun jezelf een professionele blik, dit levert je enorm veel op.

Herken je je wellicht in deze situaties?

VERBOUWING

Je bent al een eind op weg in een verbouwing traject en je aannemer of architect sporen je aan om beslissingen te nemen. De hoeveelheid aan keuzes en beslissingen overweldigen je eigenlijk en je kunt niet meer goed onderscheiden welke keuze de beste is. Met mijn sessie krijg je weer grip op de situatie kunnen we samen knopen doorhakken. Ik kan zelfs van te voren contact op nemen met de aannemer/bouwbedrijf. Nu ben jij weer in control!

RESTYLING

Je partner en jij kunnen het maar niet eens worden over jullie inrichting. Het gevaar bestaat dat je uiteindelijk eindigt met een compromis interieur waarbij jullie beide niet echt blij van worden. En dat terwijl een nieuwe inrichting toch een hoop geld kost. Zonde van je geld. Met een sessie waarbij jullie voorafgaand zelfstandig huiswerk maken krijgen jullie weer zin om aan de slag te gaan. En kunnen een hoop ruzies en teleurstellingen voorkomen worden. Want als jullie je in je huis allebei thuis voelen is toch wel het allerfijnst!

VERKOOPSTYLING

Je staat op het punt om je huis te gaan verkopen en je wilt graag je huis van zijn allerbeste kant laten zien. Maar ja inmiddels heb je een beetje huisblindheid opgelopen. Tijd voor mijn frisse blik en hands on aanpak.

Een klant aan het woord: “Franca heeft ons een tijdje geleden verkoopstylingsadvies gegeven voor ons jaren dertig huis dat al meer dan een jaar in de verkoop stond. Het lukte ons maar niet om van onze woonkamer een uitnodigende gezellige zithoek te maken. Binnen 2 uur zijn we door het huis gelopen en hebben we voor elke ruimte praktische en betaalbare adviezen gekregen waarmee we gelijk aan de slag konden. In de woonkamer hebben samen
gelijk de indeling veranderd. Naast de praktische adviezen kregen we ook een hoop styling tips. Die zorgden ervoor dat ons huis er veel ruimer en lichter uitzag zonder dat het er onpersoonlijk en kil overkwam. We hoorden juist van bewoners dat er het gezellig uitzag en dat ze zich goed konden voorstellen dat ze er zelf woonden. Tijdens de open huis route 3 weken later kregen we veel meer bezoekers. Binnen een paar dagen ontvingen we ons eerste bod. Daardoor konden we ons droomhuis -met meer ruimte voor de kinderen- eindelijk gaan
kopen! Mieke en Hans

KOSTEN

€225,- voor 2 uur (ieder volgend uur €85,-)

Alle bedragen zijn incl BTW. Daarnaast zijn de reiskosten binnen een straal van 30 km vanaf Zeist gratis, daarna bereken ik € 0,35 per km.

ZIN OM SAMEN AAN DE SLAG TE GAAN? 

Voordat ik een kennismaking/intake op locatie start vind ik het altijd fijn om eerst via mail en/of per telefoon afstemmen. Dan krijg ik alvast een beter beeld van je interieur, je vragen en je wensen. Samen kunnen we dan bepalen hoe ik je het beste kan helpen. Na de intake ontvang ik graag voordat ik langskom:

  • Foto's van je huis, vanuit elke hoek een (of de ruimte die je graag wilt veranderen).
  • Een aantal plaatjes van interieurs die je aanspreken: stijl, sfeer en kleuren. Dat kan ook een link naar bv een Pinterest board zijn. 
  • En een overzicht van je wensen.
Stuur een mail naar franca (@) villadesta.nl of bel mij op 06-48118893

Tot horens!
FRANCA