Buiten eten in stijlvia Skonheim

Prachtige plaatjes om je nog even in vakantie sferen te houden.

Ik heb een heerlijke vakantie achter de rug, ik moet eerlijk zeggen dat ik het lastig vind om mijn werkritme weer op te pakken. Zeker na drie weken geen computer of tv, is het lastig om terug te keren in de digitale wereld. Maar de kop is eraf en zoals altijd is het begin het moeilijkste. Daarna is het een kwestie van doorgaan... dus vanaf nu kan je weer regelmatig woonnieuws verwachten.

Herken jij deze opstart problemen ook? Of ga je weer fluitend het ritme van alledag in?

Ik vond het opvallend om te merken dat ik de overgang van het buitenleven in en rond een tent op een natuur kampeerterrein naar mijn appartement op twee hoog in het bos zo groot vond. Dat bracht me wel op een aantal inzichten:
1 Ik ben een buitenmens, de buitenlucht maakt me helder en energiek.
2 Ik hou van een simpel manier van leven, dus zonder al te veel toeters en bellen (lees spullen)
3 Ik wil me in de stad ook kunnen ontspannen zonder dat ik overprikkeld raak van mijn omgeving.

Mijn voornemens zijn dan ook:
1 Een huis met een tuin gaan kopen
2 Heel veel dingen wegdoen en goed organiseren in huis ( vaste plekken enzo)
3 Mijn gevoelig zintuigen serieus nemen

Ik ben nu al enige tijd aan het nadenken over mijn doelgroep. Gelukkig worden mijn gedachten hierover steeds uitgekristalliseerder. Ik geloof er in dat je niet alles kan en ook voor iedereen. Maar dan echt een niche kiezen is nog best een lastig stap. Deze vakantie heeft mij in ieder geval het inzicht gegeven dat ik stiekem al sinds mijn afstuderen aan het nichen ben, alleen heb ik er nog niet echt een naam aan gegeven! En een naam geven aan dingen (of mensen) vind ik een taak die je niet te lichtzinnig moet zien. Zo is onze oudste zoon 3 dagen naamloos geweest...(tot grote ergernis van de kraamhulp die niet goed raad wist met dit fenomeen :))

Binnenkort vraag ik hulp bij het kiezen van een naam voor mijn dienst. Mijn dienst wordt in ieder geval heel speciaal en ook specifiek zodat ik mijn doelgroep goed kan bedienen! Ik hoop dat ik jullie een beetje nieuwsgierig maak, wil je weten of ik voor jou wat kan betekenen op woon gebied dan kan je me natuurlijk een mailtje sturen. Hartstikke leuk om post te krijgen!Reacties