interieur Mini inspiratie | IMI 16

Slaapkamer in een dakkapel, de schuine wit geschilderde (rieten)wanden geven de ruimte karakter en sfeer. De orchidee zorgt voor het paarse kleur accent.

PS: villa d'Esta doet inspiratie in het buitenland op.
elke week twee inspirerende kleuren paletten op dinsdag & donderdag

Reacties

  1. Wat heb je toch een super mooie site Franca! Ik ben nu ook druk bezig met passen, meten, kleuren kiezen, schilderen....er gaat een wereld voor me open. Door op jouw sfeerbeelden te kijken met bijbehorend kleuren pallet, krijg ik veel ideeen. Had je een fijne vakantie?? Veel zoenen en liefs van mij. Anne.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Franc, kan ik een donkerbruine vloerbedekking nemen met een witte muur of is dat raar? Het lijkt me mooi en dan de rest in een beetje natuur en roze tintem. Dinsdga ga ik mn vloerbedekking kiezen, zat nu nog wat te dubben tussen wat verschillende kleuren bruin. Hoor graag van je, als je tijd hebt. Kus!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Franc, kan ik een donkerbruine vloerbedekking nemen met een witte muur of is dat raar? Het lijkt me mooi en dan de rest in een beetje natuur en roze tintem. Dinsdga ga ik mn vloerbedekking kiezen, zat nu nog wat te dubben tussen wat verschillende kleuren bruin. Hoor graag van je, als je tijd hebt. Kus!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta