Zwart & WitStoere brede strepen in zwart & wit. Ferm living heeft een nieuwe collectie. En deze plaatjes vielen mij gelijk op. Wat een mooie flesjes, geïnspireerd op laboratorium flesjes.
De combinatie wit met zwart is trouwens een hele snelle en gemakkelijke manier om je huis een styling boost te geven.Gemakkelijk omdat je in een winkel niet meer hoeft af te vragen of die kleur wel bij de rest van het huis past. Zwart & wit geeft overzicht, werkt ruimtelijk en alle aandacht gaat naar de vorm en het materiaal.
Lastig is het misschien wel om het zwart witte concept helemaal door te voeren en standvastig blijven als je mooie pastellen en felle frisse kleurtjes ziet.

Hoe zorg er ervoor dat het zwart & wit niet vreselijk saai, zakelijk en kil wordt?

{ COMBINEREN }

Je kunt in het zwart & witte pallet veel verschillende stijlen met elkaar combineren. Door de kleuren blijft het een eenheid! Werk ook in laagjes en met verschillende patronen. Gebruik bv een brede streep en een tijkstreep door elkaar heen.

Sta jezelf ook toe om spaarzaam in de accenten kleur te gebruiken. In het handige huisje dat als nachtkastje fungeert zie je een beetje groen. Ook met bloemen, servies en in kunstwerken kan je een beetje kleur in je huis brengen.

Voor wie zwart-wit een beetje teveel van het goede is: Ferm living heeft in de herfst/winter collectie van 2010 ook een paar hele mooie kleuren! Kijk maar:Alles verkrijgbaar via ferm living

Maandag is het weer tijd voor de column van Ingrid, professional organizer. Ingrid heeft deze maand tips voor ons hoe je begint met een opruim klus. Een heel goed weekend en tot maandag!
Je reactie op dit artikel is heel welkom! Klik hiervoor op "reageren kan je hier"