Badkamers

Een hele goede maandag morgen allemaal,
heb je een fijne herfstvakantie gehad?
Ik begin deze week eens lekker fris met een stukje over badkamers.

Mijn eigen badkamer is super klein. Daar valt weinig eer aan te behalen. Met een nieuw douchegordijn en een andere badmat heb ik zo een andere sfeer. Een beetje weg dromen bij badkamers kan geen kwaad dacht ik. En ik heb volgens mij nog niet eerder over badkamers geschreven. Hoog tijd voor een verzameling. Welke spreekt jou het meeste aan en waarom?
[Ik vindt trouwens de oosterse erg mooi...maar dan met een iets rustigere, subtielere tegel.]
Je reactie op dit artikel is heel welkom! Klik hiervoor op "reageren kan je hier"

Reacties

  1. Hallo Franca,

    Fijne vakantie gehad? Die van ons is gister begonnen... Ik kies voor 'sober' en 'stoer', misschien zelfs gecombineerd. Ik hou van een minimalistische inrichting en ik vind de kleuren prachtig.

    Groeten,
    Stella Maye

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta