Interieur trends 2011

Interieur trends: ik weet niet hoe jij daarover denkt maar, ik sta er een beetje dubbel in.
Aan de ene kant vind ik het interessant om te zien wat er in is of gaat komen aan de andere kant vindt ik een authentiek interieur dat wars is van trends ook heel belangrijk.


Meestal zijn trends fases die komen en gaan en daar zit je dan met oranje muur of rode bank. Klakkeloos trends volgen omdat je het belangrijk vind om ergens bij te horen vind ik niet interessant. Een trend naar je eigen hand zetten of op zo'n manier toepassen dat het bij jou en je huis past, vind ik daar in tegen wel spannend.

Meestal wordt het einde van het jaar, de maand december gebruikt om terug te kijken. Ik wil juist de laatste dagen gebruiken om een blik vooruit te werpen en een aantal voorspellingen met jullie te bespreken. Welke trends zou jij op je eigen manier in jouw huis willen gebruiken en welke absoluut niet.

image: Li Edelkoort

Evanescent Elegance

This story is about layering. It is light and transparent, airy and uplifting. It is without pomposity.

Keywords: tailoring, the shirt, matt and shiny, crisp, washed shantung, linen, cotton, transparency, sheer, tailored, tapered, mother of pearl colouring, white washed and white on white.

Je reactie op dit artikel is heel welkom! Klik hiervoor op "reageren kan je hier"

Reacties

  1. tsja ik ben niet zo iemand die dingen volgt , misschien pik je wel onbewust dingen op omdat je die om je heen ziet maar geen ide dan of ik aan t trendsetten ben of aan het trend volgen .. is er ook nog tekst bij deze foto eigenlijk?
    gr, desiree

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hi desiree, de engelse tekst hoort bij de foto!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta