Mooie zachte pasteltinten


En dit schattige huisje in Schotland is te huur
all images found on red.uk
Je reactie op dit artikel is heel welkom! Klik hiervoor op "reageren kan je hier"

Reacties

 1. Oh Franca, hoe kom je toch steeds aan zulke mooie afbeeldingen. Maak je die foto's zelf? Eerlijk gezegd krijg ik altijd zin om de boel te veranderen als je weer iets nieuws laat zien. Het meeste is gewoon echt mijn smaak en anders zie ik wel weer elementen die me aanspreken. En tja, dat huis in Schotland lijkt me HEERLIJK om te huren!
  Ga zo door met je blog, het is fantastisch!!

  Groet, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Franca, hoe kom je toch steeds aan zulke mooie afbeeldingen. Maak je die foto's zelf? Eerlijk gezegd krijg ik altijd zin om de boel te veranderen als je weer iets nieuws laat zien. Het meeste is gewoon echt mijn smaak en anders zie ik wel weer elementen die me aanspreken. En tja, dat huis in Schotland lijkt me HEERLIJK om te huren!
  Ga zo door met je blog, het is fantastisch!!

  Groet, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta