Interieuradvies | de puntjes op de i

Overweeg je ook een interieuradvies, maar weet je niet wat je precies kunt verwachten? Kijk mee naar het huis van Yvonne en GertJan, een leuk jong stel dat mijn hulp inschakelde voor hun eerste koophuis.

moodboard  met kleur en meubel suggesties
Elk interieuradvies begint met een overleg. In dit geval ben ik eerst langs geweest voor een kennismakingsgesprek. Bij een grotere klus vind ik het erg belangrijk dat er een klik is tussen mij en mijn klanten. Daarna zijn we in het nieuwe huis gaan kijken. In overleg heb ik voor Yvonne en Gerjan een schetsontwerp gemaakt met daarin twee moodboards, twee plattegronden met indeling en een meubel - verlichtingsvoorstel. Ik heb ook geholpen met de aanschaf van hun keuken en de badkamer. In een dag hebben we samen een keuken, wc en badkamer uitgezocht. De stijl, sfeer en materialen komen zo door het hele huis terug.

moodboard met kleur en meubel suggesties
plattegrond met de nieuwe deur

Toen ik voor de eerste keer binnen kwam, zag het huis er verschrikkelijk uit! Het hele huis is in een paar maanden tijd grondig aangepakt. De looproute van voordeur naar woonkamer is verbeterd.  Door de deur te verplaatsen ontstaat er in het woongedeelte meer rust. Je loopt nu recht van hal naar de keuken ipv van door het woongedeelte heen. Door deze ingreep is het zitgedeelte niet alleen een stuk gezelliger geworden, maar ook veel praktischer en effectiever. Er is nu ruimte voor een grote hoekbank. Een grote wens!

Onlangs ben ik eens gaan kijken, en heb ik gelijk een Eindstyling -puntjes op de i- advies aan Yvonne en GertJan gegeven. Het huis is nog niet helemaal klaar. De kast moest nog geleverd worden, en de badkamer was nog niet helemaal klaar. Ik vond het al heel erg mooi geworden dus, kijk je mee?
De basis is nu gelegd. Er ligt een nieuwe vloer en de wanden zijn met matte subtiele tinten van Painting the Past geschilderd. De raambekleding hangt en voor koude avonden hebben ze nu een heerlijk houtkacheltje. Yvonne en GertJan zijn heel blij met het resultaat. Na een aantal maanden hard klussen kunnen ze nu genieten van hun eerste koophuis.

Ik heb tijdens het Puntjes op de i advies veel tips gegeven hoe je nu een persoonlijke laag aanbrengt. Door je wanden ook te benutten creëer je niet alleen meer diepte en spanning. Het kan ook heel praktisch zijn. Yvonne gaat nu aan de slag met mijn laatste ideeën, Ik ben erg benieuwd naar de persoonlijke laag!

Ga jij binnenkort ook een nieuw huis kopen en kan je wel wat hulp, ideeën en oplossingen gebruiken? Mail dan je vraag naar franca@villadesta.nl dan kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen.
 Meer tips voor de kale muur boven de bank kun je HIER lezen
En zo zag het huis eruit...


I ♡ comments | beelden en interieuradvies: franca voor villa d'Esta | lees HIER meer over mijn interieuradviezen