Lente & een winnaarEven een kort teken van leven! Ik ben super druk met ons nieuwe huis en alles wat daarbij komt kijken. Bijna is het rond met de bank en dan kunnen we eindelijk gaan vieren dat we een huis hebben gekocht! Spannend hoor wat er allemaal op je af komt. Nog los van alle idee├źn en wensen die ik natuurlijk al stiekem voor het huis heb lopen bedenken ;-)

Ik hoop snel weer in het normale ritme te komen en jullie weer drie keer in de week te voorzien van interieur inspiratie.

De winnaar van de Give Away Alfabetz actie is geworden:
The black Barn.
Gefeliciteerd!
Stuur je adresgegevens naar mijn email: franca(@)villadesta.nl dan zorg ik dat je snel de eigenaar bent van Home en Love!

Geniet van het heerlijke weer deze week!I ♡ comments | franca voor villa d'Esta | images: by me with instagram