Waarom een interieuradvies je helpt

Bij de inrichting of verbouwing van je ( nieuwe) huis moet je veel beslissingen nemen.
Welke vloer kies je? Welke kleuren krijgen de muren? Hoe ziet de keuken eruit? Welke soort tegels nemen we voor de badkamer enz. Een interieurarchitect of stylist weet wat er mogelijk is en kan eenheid in je huis brengen.

Keuzes maken kost tijd maar, winkelen ook! Gun jezelf de luxe om niet elk weekend woonwinkel na woonboulevard af te gaan en overweldigd te worden door alle keuzes. Ik kan een meubels advies voor je maken met daarin helder en overzichtelijk het soort meubels dat bij jouw smaak en woning past. Met deze lijst ga je uiteindelijk winkelen. Of nog beter: huur mij een dag of dagdeel in en we gaan samen shoppen.

Misverstand: het inhuren van een interieurontwerper kost veel geld. Met een goed advies bespaar je aan het eind enorm veel geld. Je woning stijgt daarbij vaak in waarde door de ingrepen op maat. Geen miskopen is geen onnodig geld uitgeven! En door duidelijke keuzes te maken bespaar je onnodige uitgaves. Daarbij krijg je via mij bij veel winkels en fabrikanten korting. Deze kortingen kunnen best hoog oplopen.


Wil je je verbouwing of re-styling van je woning structureel en planmatig aanpakken? Begin dan met een plattegrond en zorg samen met een interieur achitect of ontwerper voor een goede indeling als basis. Maak vervolgens een goed lichtplan. Door in een vroeg stadium rekening te houden met verlichting kan deze nog mooi worden weggewerkt in muur en plafond.

Investeer tijd in de beginfase door samen met een interieurarchitect of stylist te ontdekken welke stijl en smaak bij jou én je huis past. Werk je hard en heb je weinig tijd om je te verdiepen in alle mogelijkheden en keuzes maar hecht je wel waarden aan een comfortabel, prettig bezield huis? Laat je dan adviseren door een interieurarchitect of stylist en ervaar hoe verhelderend een visie van een interieurontwerper kan zijn.


Ik werk graag met mensen die oog hebben voor kwaliteit en die hun eigen smaak willen terug zien in hun huis. Een huis dat jou alle gemakken en comfort biedt zonder dat het een "showhome" wordt. Ik maak graag combinaties van bijzondere individuele meubels aangevuld met design, vintage en natuurlijke elementen. Het resultaat: een basic, stoer huis met industriële elementen en een enorme uitstraling!

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek. Ik hoor graag van je!


I ♡ my readers | interieurontwerp+tekst+opmaak + Photo Credits: Franca de Jonge