Prachtig uitzicht | Birds Bay op Lesvos

Pas op! De volgende beelden kunnen hevige verlangens naar zon, strand en warme temperaturen oproepen...


Deze meivakantie hebben we een heerlijke vakantie gehad op Lesvos, Griekenland. Aangezien mijn schildklier nog steeds te langzaam werkt en ik dus nog steeds erg moe ben hebben we onszelf echt verwend. Met een prachtig ingericht appartement met waanzinnig uitzicht op zee.

Lesvos is een groen eiland en als je in de maanden april, mei gaat zijn er ook nog eens heel veel wilde bloemen en (trek)vogels te zien. De zee is nog wat koud voor de Grieken, daarom hadden we vaak een heel strand voor onszelf.


Je hebt zandstranden, kiezelstranden en rotsachtige baaitjes dus elke dag kan je opzoek naar een ander idyllisch plekje ;-)

Birds bay ligt in het noorden van Lesvos vlakbij een charmant dorpje Petra en bij het historische Molivos. De appartementen zijn rustig maar, smaakvol ingericht met natuurlijke kleuren en materialen. Er zijn drie terrassen zodat je op elk moment van de dag in de zon of schaduw kunt zitten. Wij hebben heerlijk geslapen op luxe Coco-mat bedden. En had ik je al vertelt over het uitzicht? ;-)tekst+opmaak+foto's: franca voor villa d'Esta
book you stay at Birds Bay, Lesvos here