Woonbeurs 2013 | live blogging

Met een beetje houten hoofd van het slaapgebrek en alle visuele indrukken fietste ik vanochtend door de frisse herfstlucht. Op de fiets nadenken werkt voor mij heel goed, als ik live kon bloggen vanaf mijn fiets zou ik het gelijk doen!

Live bloggen vanaf de woonbeurs is een heel ander verhaal. Al die indrukken, inspiratie en vooral alle leuke gesprekken die ik heb gehad met medebloggers ( onderdaan deze post vind je een lijst met de links naar de blogs van mijn medebloggers) en standhouders zorgde ervoor dat ik helemaal niet aan bloggen toe kwam. :-)Stiekem vind ik het vooral leuk om in contact te komen met de gezichten achter de blogs, de ontwerpers en de (web)winkels die mij inspireren. ;-) Ervaringen uitwisselen, tips delen en gewoon lekker kletsen maken zo'n dagje woonbeurs nog vééél leuker.


Naast de inspirende woonhuizen van oa 101woonideeën, Ariadne at Home, VT wonen en Eigen huis & Interieur is er ook ruimte voor nieuwe jonge ontwerpers van het Hout en Meubilerings College en er is de Design Hall. Daar vind je ontwerpers, (web)winkels met bijzondere producten die nét even anders zijn dan anders.

Mijn favorieten zijn: 
Mo Man Tai
Vroonland & Vaandrager
Dutch Dilight
By Mölle
Groovy Magnets


Als je me volgt op twitter dan heb je misschien al voorbij zien komen dat ik "By Far" het meest inspirerende woonhuis de VT wonen barn vond. Een fantastische 2 verdieping tellende oogstrelende ervaring. Daarover later meer!Live Bloggers lijst:
April and May
Accessorize your home
Beeldsteil
Binti Home
Enigheid
Ensuus
House of C
Knipoog
Planet Fur
Yvestown
Zilverblauw

Volg mijn blog ook via Bloglovin' Follow on Bloglovin | tekst+opmaak: franca voor villa d'Esta | Photo Credits: all photo's are mine