Kleine veranderingen | groots effect

Met stip op 1 stond al tijden meer verlichting in de keuken op mijn to-do lijst. Nu had ik al een tijdje geleden een groen snoer van de Hem gekocht. Helaas was het te kort voor de woonkamer en dus lag het te verstoffen in mijn - je raad het al ;-) werkkamer - dus na die grote schoonmaak actie van de afgelopen tijd kwam dat snoertje weer tevoorschijn...

Even de stroom eraf en de fittingen aanpassen ( heus echt wel goed te doen als je goed kijkt) en na een half uurtje hing mijn Tord Boontje prachtig aan het nieuwe draad. Tegen zo'n witte wand komt een gekleurd accenten echt naar voren.

En op mijn tafel: een apothekers fles van de tweeling van Twindustrial. Check hun site voor hele mooie fabriekslampen, meubels en industriƫle accessoires. Echt een aanrader!

Fijne week!Volg mijn blog ook via Bloglovin' Follow on Bloglovin | foto+ tekst+opmaak: franca voor villa d'Esta