Moody interieurs | imperfectie meets fantasy

Een van mijn eerste helden was Strider (Stapper) uit Lord of the Rings van Tolkien. Deze man had iets mysterieus en ongrijpbaars dat mij als meisje van 15 enorm boeide. Iemand die nergens thuishoort, rondzwerft. Later blijkt dat Stapper de koning Aragorn is. Dus onder die mantel gaat een echte heer schuil...mijn liefde voor fantasy én Aragorn was geboren ;-)

En zoals als dat gaat met een levendige fantasie en een interieur passie dacht ik deze week: "Als Strider een huis had, hoe zou hij dan wonen en wat zou hij naast zo'n handige mantel verder dragen?


Bij een zwervend bestaan denk ik als eerste aan schoenen ( en niet van die praktische bergschoenen, het is natuurlijk wel fantasy...) en zo kwam ik uit bij Alexander Fielden, de man van een goede vriendin van mij. Alexander maakt prachtige handgemaakte schoenen.
"Seekers of the wanderer collection are open minded travellers, forging their own paths through life and it’s authenticities, open to worldly imperfections thrown up to them through the threads of time." 

Een open minded reiziger heeft toch ook een plek nodig voor zichzelf? Een plek waar hij of zij bij kan komen van zijn reizen en omzwervingen. Ze staan open voor imperfecties en houden authenticiteit. Dus geen kant en klaar gestylde woning maar, ik stel me een huis voor met hoekjes. Stoere en ruige materialen en meubels en accessoires die een leven meegaan. Donkere stemmige kleuren om de wereld even buiten te sluiten zodat je je helemaal kan terug trekken...


Kijk hier verder op mijn  pinboard met moody interieur voor nog meer moody interieur inspiratie

Fijne dag!Volg mijn blog ook via Bloglovin' Follow on Bloglovin | tekst+opmaak: franca voor villa d'Esta