in the meanwhile...

"Do the difficult things while they are easy and do the great things while they are small. A journey of a thousand miles must begin with a single step." taoïstisch gezegde 


En toen was het alweer bijna kerst...Ik heb mezelf echt gedwongen om een blogpost te schrijven want, er gebeuren zoveel dingen, ik wilde dat graag met jullie delen. Naast dat ik sinds begin oktober eigenlijk elke dag druk bezig ben geweest om interieuradviezen te geven aan mijn klanten, zijn er ook op persoonlijk vlak een boel dingen gaande. 

Na lang wikken en wegen ben ik eindelijk begonnen met de opleiding tot healing tao trainer. Een hele nieuwe dimensiein mijn leven, maar wat ben ik blij dat ik eindelijk deze stap heb gezet!

Vele van jullie weten dat ik worstel met schildklier problemen. Dat heeft er zeker de afgelopen 2 jaar voor gezorgd dat ik mijn energie heel goed moest bewaken en niet meer zoveel kon bloggen als ik wel wilde. In deze tijd ben ik wel veel actiever geworden op Instagram. Langzaam aan groeide mijn plezier voor fotografie en daarmee ook mijn volgers aantallen. Vorige week zaterdag ontving ik van Instagram een mail waarin in stond dat ik een Suggested User ben de komende tijd, een hele eer! En wat ongelovelijk, in 1 week ben ik van 1000 volgers naar bijna 10.000 volgers doorgegroeid. Neem ook eens een kijkje, dat kan HIER

Binnenkort kun je op instagram en dit blog een aantal leuke acties vinden, kortingscodes en een give-away. Just to share some happiness...

Fijn weekend!Volg mijn blog ook via Bloglovin' Follow on Bloglovin | tekst+opmaak: franca voor villa d'Esta | Photo Credits: all pictures by Franca de Jonge

Reacties

 1. very informative post for me as I am always looking for new content that can help me and my knowledge grow better.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig die betonnen kandelaar op de eerste foto. Mooie industriële vormgeving. TIP: deze prachtige kandelaar is verkrijgbaar in de webshop van KLBR 22
  http://www.storesconnect.nl/webshop/klbr-22

  Groetjes,
  Moniek van Stores Connect
  300+ webshops onder 1 'dak'

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is a well written article. I will make sure that I will bookmark it and open this page again to read this useful information provided by you. Thanks.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk zeg! Bedankt voor je artikel, was weer erg leuk om te lezen! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta