Herfstgevoel in huis

Vandaag liep ik weer eens in het bos vlakbij mijn huis en hoewel er nog niet heel veel herfstkleuren waren, voel ik de geel en oker tinten die in aantocht zijn. Ik heb ze alvast wel naar binnen gehaald.


Het ene moment kunnen de openslaande deuren nog open, het andere moment verlang ik naar een lekker vuurtje met een warme plaid en een goed boek op de bank. De okergele plaid van Silkeborg is te koop via de webshop van Ook in het paars
Weer prachtige spinnenwebben in de tuin

Proosten in stijl :)
Spannende maar vooral leuke tijden: Na bijna 10 jaar alleen gewerkt te hebben begin ik nu samen met Peter-Jan (een goede vriend) een nieuw bedrijf: Interieur Studio Bold. Ik hoop er hier binnenkort snel meer over te kunnen vertellen.

 Heel fijn om weer eens een kleine blogpost te schrijven!

Verbouwing, verhuizing of toe aan een make-over van je interieur?
Kijk op mijn site hoe ik jou daarbij kan helpen villadesta.nlVolg mijn blog ook via Bloglovin' Follow on Bloglovin | tekst+opmaak+beeld: franca voor villa d'Esta

Reacties

 1. Wat een mooie vloer heb je daar liggen Franca, wat voor één is het?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke interieur Franca, mooi die planken tussen je muren geeft een mooie diepte aan het huis

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super gezellig is dat! Ik ga zelf ook wat leuks maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De herfst is een heerlijke tijd! Mooi verwerkt in je interieur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke blog! Je interieur is eigenlijk een soort eigen kunstwerkje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig interieur heb je toch! Vind vooral de oker kleuren heel mooi passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's en een prachtig interieur.

  Groetjes,
  Eline van Sukhi.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Herfst is echt mijn favoriete seizoen.. Heerlijke kleuren en de bladeren worden mooi rood en oranje. Ik ben zelf ook mijn woonkamer aan het renoveren en ga wat meer herfst kleuren erin gooien. https://www.onlineparketshop.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldig interieur! Dit geeft gewoon rust! Ik vind je vloer ook zo mooi bij de witte muren passen. Steekt echt af!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ziet dat er prachtig uit zeg ! WOW
  Ik vraag me af waar je je gereedschappen en materialen vandaan haalt? (zelf check ik regelmatig:https://www.kupino.nl/folders/praxis) Werkt prima maar vroeg me af hoe jij dit aanpakt?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta