Villa dEsta birdsweek {day one}What about a little do it yourself project?
 It will save you a lot of money, but most of all it's will be so sweet....tweet tweet.
The original lamp and all other products by Anthropologie

Vogels genoeg bij Anthropologie. De leuke lamp is ook heel geschikt om zelf te maken!
Met een lampenkap van bv de Ikea als basis, een beetje kippengaas en een aantal vogeltjes maak je zelf in een handomdraai een heel decoratieve lamp.

TIP:Gebruik speciaal stijkijzer snoer een een mooie fitting, dan wordt het een echte eye catcher!
Alle producten via Anthropologie

Reacties

 1. oh oh moet ik nou als eerste commentaar geven, ik die helemaal niet van vogeltjes hou, die na het zien van de birds sinds haar kindertijd bukt voor elke duif, die in elke zwarte kraai een potentiele knappe acteur ziet... maar goed alle gekheid op een stokje (toepasselijke opmerking haha)

  Je collage is geweldig leuk en eigenlijk vind ik alles super schattig... ik zou wel een muur vol houten design huisjes willen als ik een muurtje over zou hebben ergens... maar niet die vogeltjes dus. Ik wens je een inspirativolle week, leuk zo'n thema week ;)
  Groetjes desiree

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vrolijk al die vogeltjes, het voorjaar vliegt gewoon naar binnen met zoveel kleine vleugeltjes. Leuk idee hoor.
  Groetjes
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat vrolijk al die vogeltjes, het voorjaar vliegt gewoon naar binnen met zoveel kleine vleugeltjes. Leuk idee hoor.
  Groetjes
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh oh moet ik nou als eerste commentaar geven, ik die helemaal niet van vogeltjes hou, die na het zien van de birds sinds haar kindertijd bukt voor elke duif, die in elke zwarte kraai een potentiele knappe acteur ziet... maar goed alle gekheid op een stokje (toepasselijke opmerking haha)

  Je collage is geweldig leuk en eigenlijk vind ik alles super schattig... ik zou wel een muur vol houten design huisjes willen als ik een muurtje over zou hebben ergens... maar niet die vogeltjes dus. Ik wens je een inspirativolle week, leuk zo'n thema week ;)
  Groetjes desiree

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta