Kleurenpalet: Fluor roze -oud roze -naturel


{ villa d'Esta zomerstop | deze post is al eerder gemaakt | fijne zomer, Franca }

Reacties

  1. Mooi...! Ben dol op roze kleuraccenten in een interieur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind deze kleur prachtig. Ik ga het met mijn man overlegen en waarschijlijk de muren van onze woonkamer erin schilderen. Ik wil graag met iedereen een behulpzame online service delen, die ik op de website van een schilder uit Den Haag heb gevonden. Onder deze link http://www.vijfsterrenschilders.nl/kleurnummers-database kan je een gratis database vinden waarin je de codes van alle kleuren die je binnen en buiten jouw huis gebruikt hebt kan oplsaan. Dan raak je nooit meer jouw lievelingskleur kwijt.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta