vonliving.nl | oude&vintage meubels&woonaccessoires


In de webwinkel van Yvonne Geurts van vonliving.nl vindt je een heleboel mooie schatten om je huis nét even anders en speciaal in te richten. Ben je op zoek naar unieke accessoires en wil je graag bijzonder wonen? Dan vindt je hier woonitems die uniek zijn door hun historie, al vele reizen achter de rug hebben of vele jaren zijn gekoesterd. Of gewoon prachtig en puur om te genieten van een bijzonder moment voor jezelf in je drukke leven…

Ben je gek van de interieurs zoals in de VT wonen of 101 woonideeën maar heb je weinig tijd om zelf urenlang opzoek te gaan naar al die doorleefde en speciale items dan ben je bij vonliving aan het juiste adres!

Yvonne houdt voor jou de trends in woonbladen in de gaten en vertaalt deze naar een praktische maar vooral originele en bijzondere inrichting. Dus: kijken naar trends, maar daarin je eigen weg zoeken. Je wilt natuurlijk dat je huis uitstraalt wie jij bent en waar jij voor staat! Yvonne speurt in het hele land naar dat ene item, die ene vaas, die gave oude dekenkist,  stoere hutkoffer of bijzondere stoel. Zodat jij – lekker vanuit thuis, op een moment dat het je uitkomt -  met een paar muisklikken prachtige en unieke items kunt bestellen!

Helemaal hip voor je huis zijn oude koffers en kisten. Die kun je echt overal gebruiken. Aan het voeteneinde van je bed bijvoorbeeld of als alternatief voor de geijkte salontafel!

Bij vonliving kan je ook goed slagen voor de kerst, er zijn een heleboel mooie oude kerst versiersels die van jouw boom een echte eye-catcher maken. Daarnaast verkoopt Yvonne ook de mooie kandelaars van snug. Ik heb hieronder een kerst wishlist gemaakt ter inspiratie...Vonliving is de tweede sponsor van villa d'Esta en ik ben super trots dat deze leuke webwinkel bij mij wil adverteren. Ik hoop dat jij ook snel zult slagen!


I ♡ comments | franca voor villa d'Esta | images: producten vonliving |  interieurs: Design*Sponge, AnoukB, IKEA LIVE, Marie Claire Maison, Design*Sponge | bekijk HIER de site van vonliving voor nog veel meer inspiratie

Reacties

  1. Love the roughness of the window frames in the first image. great post! very "dot dot dash"

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta