Easy styling | maak je huis persoonlijk

Regelmatig kom ik in huizen waar prachtige banken staan, met een dure eikenvloer en strak gestucte wanden. Alleen voelt het huis nog niet als een echt thuis.

Als je gaat verhuizen of verbouwen maak een een hoop keuzes: over de keuken, de vloer, de badkamer de indeling etc. Na een hele intensieve periode van klussen en verhuizen ben je vaak al blij dat de bank op z'n plek staat!

Een levendig en persoonlijk huis is een huis waar je wat van de bewoners voorkeuren en hun smaak ziet. En om dat te bereiken moet je vooral durven en doen!

een simpele maar mooie compositie door de herhaling van de kruisvorm
Wat een mooie lamp... Dat snoer in combinatie met het verweerde metaal!
Stoer accent nodig? Gebruik zwart! lamp: via manufactum | kandelaars: via &Klevering
Schilder die pas gestucte wand in je lievelingskleur. Hang een plank op waar je een aantal voorwerpen die je in de loop der tijd hebt verzameld kunt neerzetten. Of een snelle stylingstips: Kies een wand uit die je regelmatig kan veranderen door er plaatjes - uitgeschuurd uit je favoriete tijdschrift- kunt op plakken. Dat kan met tape of hang er een groot ( of een aantal kleine) prikbord op.

Hang een paar lijsten met posters of schilderijen boven de bank op. Ben je nog niet zeker van je indeling en durf je daarom nog niet te boren om iets op te hangen zoals ik? :-). Zet dan posters neer op de grond of op een laag kastje. Note to myself: je kunt het gat ook altijd weer vullen en even overschilderen!

Ook erg belangrijk: Geef jezelf na een verhuizing of verbouwing een paar maanden de tijd om op adem te komen. Verwacht niet dat je huis gelijk op orde is! Ik ben inmiddels ervaringsdeskundige. Ik woon nu 2 maanden in ons nieuwe huis en als het een interieurstylist moeite kost om de stap te zetten van een goede basis naar een leefbaar en gezellig huis...

Elk huis heeft zijn voor en nadelen en van een nieuw huis een thuis maken kost soms wel jaren!
De woonkamer van mijn nieuwe huis
Vind je het echt lastig om te beslissen hoe je het beste uit je woonkamer kunt halen? Of spreken veel stylen en kleuren je aan waardoor je geen keuze kunt maken? Maak dan een afspraak met mij voor een interieuradvies bij je thuis!

Elke week help ik mensen om van hun huis een prettig en bezield thuis te maken. Wat ik vaak hoor van mijn klanten is dat:
- mijn interieuradvies veel meer bied dan ze van te voren hadden verwacht.
- ik veel praktische oplossing bied
- ik goed aanvoel welke kleuren en stylen mijn klanten passen.

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend  telefonisch kennismakingsgesprek.I ♡ my readers |tekst en opmaak: franca voor villa d'Esta | image interiors: Karine Kong via MILK, HoneypieLivingetc | products: wandlamp via Manufactum kandelaars via &Klevering