Scandinavische interieur inspiratie


Donkere tinten afgewisseld met lichte kleuren maken van dit huis tot een echte eye candy.
Voeg daar nog een vintage vogel print, rieten manden en een paar stoere meubels aan toe en mijn hart gaat sneller kloppen!

Mooi zijn ook de groepje planten in verschillende maten betonnen potten. Het enige minpuntje vind ik de badkamer. Ik zou de tegel combineren met beton cire of tadelakt ipv alles te betegelen...

Even een persoonlijke update: 2 weken geleden zijn er een aantal knobbeltjes in mijn schildklier ontdekt die afwijkend zijn. Artsten zijn er nog niet uit wat ik het beste kan doen, een deel van mijn schildklier weghalen of afwachten hoe de knobbeltjes zich ontwikkelen. Ik voel me heel erg moe, omdat waarschijnlijk mijn schildklier ook te traag werkt. Mails beantwoord ik dan ook langzaam of niet. Ik doe het even rustiger aan en kijk hoe ik me per dag voel.

Vandaag schijnt de zon dus helpt!

 Photo Credits: Johan SellĂ©n |  Styling:  Tina Hellberg