Instagram inspiratie

Een bron van inspiratie voor mij is Instagram. Niet alleen prikkelt het mijn eigen creativiteit door zelf foto's te bewerken met de handige filters maar, wat ik vooral fantastisch vind aan Instagram is de visuele overload die ik binnenkrijg van over de hele wereld.


Kleine kijkjes in het dagelijks leven, echte interieurs, grafische inspiratie, natuur, dieren en kinderen
Op mijn Instagram account kun je zien wie ik volg en welke foto's ik heb geliked. Doe je mee?

Bij mijn Blog Spotlight heb ik nieuwe bloggers toegevoegd die ook actief zijn op instagram en prachtige foto's maken. Benieuwd wie dat zijn? Kijk in mijn rechtersidebar!


 tekst+opmaak: franca voor villa d'Esta | Photo Credits: Janske | Polly FernMiss_etc  | this wild idea | Lisanne van de Klift | Curious 2119

Volg mijn blog ook via Bloglovin' Follow on Bloglovin