Kleine lampjes maken een groot verschil

Ik ben een enorme fan van verlichting. Allerlei verschillende stijlen, soorten en maten kunnen mijn hart sneller laten kloppen.

Heel simpel is toch wel krachtig. Misschien niet echt geschikt voor een intieme sfeer, een kaal peertje maar, oei oei oei de estheet in mij maakt wel een klein vreugde sprongetje toen ik in het Look book van Toast deze beelden zag. Enjoy! 


En wie had gedacht dat blauw en brick rood zo mooi met elkaar te combineren zijn? Ik in ieder geval niet. Maar door dit stoere cowboy plaatjes hieronder, zag ik in een keer een link tussen het blauw het het rood. Tja wat kan ik zeggen: I'm a visual junkie...;-)

En in deze post komen dan gelijk mijn 2 grote liefdes samen: de stad met alle visuele prikkels, energie en inspiratie & de natuur waar ik kan ontladen én opladen. Met kleurencombinaties die ongeevenaard zijn...

Fijne week nog!

Volg mijn blog ook via Bloglovin' Follow on Bloglovin | tekst+opmaak: franca voor villa d'Esta | Photo Credits: Toast