Fun design | mijn favoriete items

Bijna iedereen die van Scandinavisch wonen houdt is denk ik fan van de producten van het Deense merk HAY.  Dus toen de webshop FUNDESIGN mij mailde, dat ze sinds kort ook de collectie van HAY online verkopen, ben ik gelijk op hun site mijn favoriete items bij elkaar gaan zoeken.

Als uitgangspunt voor mijn moodboard, heb ik het vloerkleed Color 05 genomen en daar mijn favoriete items bij gezocht. Met zo'n kleurpalet als uitgangspunt kun je veel makkelijker keuzes maken. En een vloerkleed geeft -naast warmte- ook een een mooie afbakening in je ruimte. Je kunt als het ware je meubels met elkaar verbinden door een goede gekozen vloerkleed. Het kan echt de verbinding vormen tussen bijvoorbeeld je bank en een lekkere comfortabele leesstoel.


De basis kun je dan verder aanvullen met accessoires, kleine meubels zoals bv bijzettafeltjes, krukjes en natuurlijk, verlichting. De collectie van HAY is mooi op elkaar gestemd qua kleur, materiaal gebruik en vorm. Je kunt prachtige combinaties maken met kleur, of het heel sober houden in neutrale tonen. Mijn tips is om de verschillende collecties in verschillende prijsklassen, die je op FUNDESIGN kunt vinden, te combineren. Net zoals je in je kledingkast een paar mooie tijdloze klassiekers aanvult met wat goedkopere items...

FUNDESIGN is een webwinkel met een overzichtelijke indeling. Je kunt zoeken op merk of op categorie├źn. Naast HAY kun je bij FUNDESIGN ook de collectie van oa  Zuiver, Foscarini en Fatboy vinden. Mijn favoriete items in zwart-wit zijn:

- Leitmotiv hanglamp Spool zwart/wit
- Foscarini plafondlamp Birdie wit
- Zuiver krukje Salt And Pepper 
- Diesel with Foscarini hanglamp Rock in zwart of wit- Diesel with Foscarini vloerlamp Drumbox grijs 
- Leitmotiv salontafel Hexagon wit
- Karlsson wandklok Big Flip Band-grijs

 Neem zeker eens een kijkje!


Volg mijn blog ook via Bloglovin' Follow on Bloglovin | tekst+opmaak: franca voor villa d'Esta | advertorial voor  FUNDESIGN