MIDWINTER BREAK

Dit is mijn laatste post van 2014. Ik ga even een paar dagen offline. Vanaf december voelde ik al aan de energie om mij heen en in mezelf dat het tijd was om een stapje terug te doen. Maar zoals dat gaat in het dagelijks leven, moeten er juist aan het einde van het jaar een hoop worden geregeld. En dat is ook ok. ;-)
nieuw: op mijn tafel een Urban Jungle

Ik sluit het jaar af met een heel goed gevoel. Zakelijk was het een raar jaar, ik was een groot deel van 2014 door mijn gezondheid niet instaat om veel te werken. Maar op het moment dat het fysiek weer beter ging, kreeg ik gelijk ook enorm veel opdrachten. Hele leuke opdrachten waarbij ik met een aantal klanten ook een langere tijd een verbinding kon aangaan. Dat leverde zulke mooie en inspirerende resultaten en contacten op! Ik had vaak niet eens het gevoel dat ik aan het werk was.

Daarnaast kreeg ik aan het einde van het jaar een enorme boost doordat ik op Instagram een "suggested user" werd. Van 1200 volgers schoot ik in een krappe 2 weken naar 19.000 volgers. Het was naast de erkenning voor mijn foto's echt een enorme kick om te merken dat datgene wat ik het afgelopen jaar veel aandacht had gegeven echt groeide.

eindelijk kan ik mijn nieuwe journal van Els & Nel gaan gebruiken!

Hou in het nieuwe jaar ook mijn blog en social media in de gaten want, ik start gelijk met een hele leuke nieuwjaars actie. Om alvast een klein tipje van de sluier op te lichten: Neem eens een kijkje op de inspirerende site van Urban Jungle! 

Ik wens je hele fijne feestdagen en een heel gelukkig, gezond maar vooral creatief 2015 toe.Volg mijn blog ook via Bloglovin' Follow on Bloglovin | tekst+opmaak: franca voor villa d'Esta | Photo Credits: Franca de Jonge (alle te zien op instagram behalve de quotes, die kun je zien op mijn pinterest page)

Reacties

 1. Fijne feestdagen gewenst voor jou en je gezin!!
  Hoop zo erg dat je in het nieuwe jaar zo'n stoere urban jungle mag weggeven!! Ik ben fan :-)

  Fijne week
  X Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel goed 2015 gewenst en dat het een mooi maar vooral gezond jaar mag zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Very interesting tips shared by you. I really like to read your blogs as they contain very important and informative content. I appreciate your efforts. Cheers.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En nu is je blog weer in volle touren! Complimenten.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta