Urban Jungles

Wat begon als een grapje is een beetje uit de hand gelopen...

De bedenker van de Urban Jungles, Victor wilde na zijn verbouwing zijn huis niet weer helemaal volzetten met accessoires en allerlei design items. Keuzes maken en alleen terug zetten wat hij echt mooi vond of wat echt belangrijk voor hem was. Niet 10 planten maar 1 en dan goed uitlichten.

Met de gedachte dat alles achter glas mooier uitkomt heeft Victor een drietal mini vitrines laten maken van glas in lood in strakke en spannende geometrische vormen die mooi combineren met de organische vormen erachter.  Een bevriende "groenstylist" zag de kleine glas in lood vitrines en wilde deze items direct ook in zijn winkel hebben. We hebben er precies 1 minuut over nagedacht en de gok genomen om er direct 500 laten te maken in 5 ontwerpen. En dat zijn de huidige Urban Jungles geworden.

Benieuwd naar alle modellen? Of wil je ook graag een Urban Jungle? Lees dan onderaan deze post hoe je je eigen Urban Jungle met korting kan bestellen in de webshop!Urban Jungles maakt iets wat op het eerste gezicht gewoon lijkt ineens bijzonder. Of het nu een plant, beeldje of iets is wat je op het strand hebt gevonden, in Urban Jungles werkt  het effect van abstraheren. Het gaat om schoonheid en de focus op de mooie dingen. We hebben gezocht naar de meest simpele en tegelijkertijd mooiste wijze waarop je dit in huis kunt halen. Geometrische lijnen combineren met organische vormen.  En dat mag variĆ«ren, want hoe je de Urban Jungles inricht is aan jou.

Ik ontving mijn eigen Urban Jungle, de Barun Baru rond de kerst tijd en heb op mijn instagram account al verschillende manieren van stylen laten zien.

De Urban Jungles zijn heel geschikt om kleine cactussen, vetplantjes of een mooi vondsten uit de natuur in te tentoonstellen. Op de site van Urban Jungles vind je een mooi overzicht van alle modellen.

Voor de lezers van mijn blog heb ik een kortingscode: UJVilladesta waarmee je 10% korting krijgt op je eigen Urban Jungle!Volg mijn blog ook via Bloglovin' Follow on Bloglovin | tekst+opmaak: franca voor villa d'Esta | Photo Credits: -----

Reacties

 1. Super gaaf zeg, dit is echt een musthave vind ik. Niet alleen vanwege de geometrische lijnen maar ook zeker vanwege de cactus die ook helemaal hip en hot is anno 2015! Leuk!

  Gr. Susanne - www.stijlvolstyling.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad erg gaaf hoor! Ik ben gek op vetplanten en op deze manier worden ze goed gebruikt. Ze hebben niet veel licht nodig en daarom perfect als decoratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt een stel hele leuke planten uitgekozen! Past perfect bij de style.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta