Blend & Blender

UPDATE: BLEND & BLENDER IS INMIDDELS GESLOTEN

Vandaag ben ik samen met een klant naar Blend & Blender in Amersfoort gegaan. Ik was erg benieuwd naar de lampen van Marcel Ossendrijver van M.OSS Design. En natuurlijk ook de winkel die hij zelf heeft ontworpen en gemaakt. De winkel bestaat inmiddels al weer 2 jaar, dus het was ook hoog tijd dat ik eens langs ging ;-)

Bij binnenkomst viel me gelijk de wand met verticaal aangebrachte houtenplanken op. Erg mooi!
Daarnaast hangen en staan er overal planten oa mijn favoriete aspergus plant en de Pikaplant. De collectie is erg gevarieerd. Ik zag oa horloges van Cluse, tassen van Oh my bag, Ferm Living, By Mölle, Maartje van Noort en nog veel meer!Je kunt bij Blend & Blender ook prima terecht voor koffie/thee en taart. Een echte aanrader!
Waarschijnlijk is dit mijn laatste post voor de zomerstop.
Ik wens je prachtige ontspannen zomer!
Volg mijn blog ook via Bloglovin' Follow on Bloglovin | beeld+tekst+opmaak: franca voor villa d'Esta

Reacties

 1. wauwie wat een hele mooie foto's zijn dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk die planken aan de muur in diagonale lijnen. Wel ben ik benieuwd wat voor plantjes ervoor hangen, weet iemand dit?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er heel gaaf uit! Vooral die schuine houten planken aan de wanden vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf, die muur met diagonale planken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. erg leuk! lekker fris.. ik ben op internet op zoek naar woonideeën voor mijn nieuwe huisje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige foto's zijn dit, bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk uitstapje zeg, bedankt voor je artikel! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta