dinsdag

1 KLEUR INSPIRATIE | INDUSTRIEEL

Afgelopen zondag fietste ik spontaan over het terrein van vliegbasis Soesterberg. Onderweg zag ik het een na het andere prachtige kleurenpalet. En in eens begon het weer te kriebelen; een blogpost. Na meer dan een jaar afwezig te zijn geweest op dit blog ( online ben ik op instagram en facebook zeker nog wel actief) kreeg ik weer zin om terug te keren.

Achter de schermen ben ik de laatste paar maanden heel druk geweest met een nieuwe website, een nieuwe naam en uiteraard ook een nieuw blog. Ik kan nog niets verklappen helaas maar, ik zal jullie af en toe op de hoogte gaan houden als er dingen echt te laten zien zijn.

Vandaag start de ook de vtwonen&designbeurs in de RAI weer. Vanmiddag ben ik bij het Flexa press event, natuurlijk ga ik ook zeker bij de wel bekende huizen langs.

Hou mijn instagram in de gaten, tot snel!Volg mijn blog ook via Bloglovin' Follow on Bloglovin | tekst+opmaak: franca voor villa d'Esta | Photo Credits: Franca de Jonge

1 opmerking:

  1. Vind het echt heel tof die industriele look, vooral ook omdat het nu de trend is om er kleur aan toe te voegen.

    BeantwoordenVerwijderen

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...