dinsdag

2 Herfstgevoel in huis

Vandaag liep ik weer eens in het bos vlakbij mijn huis en hoewel er nog niet heel veel herfstkleuren waren, voel ik de geel en oker tinten die in aantocht zijn. Ik heb ze alvast wel naar binnen gehaald.


Het ene moment kunnen de openslaande deuren nog open, het andere moment verlang ik naar een lekker vuurtje met een warme plaid en een goed boek op de bank. De okergele plaid van Silkeborg is te koop via de webshop van Ook in het paars
Weer prachtige spinnenwebben in de tuin

Proosten in stijl :)
Spannende maar vooral leuke tijden: Na bijna 10 jaar alleen gewerkt te hebben begin ik nu samen met Peter-Jan (een goede vriend) een nieuw bedrijf: Interieur Studio Bold. Ik hoop er hier binnenkort snel meer over te kunnen vertellen.

 Heel fijn om weer eens een kleine blogpost te schrijven!Volg mijn blog ook via Bloglovin' Follow on Bloglovin | tekst+opmaak+beeld: franca voor villa d'Esta

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie vloer heb je daar liggen Franca, wat voor één is het?

    BeantwoordenVerwijderen

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...