Vrijdag-verlichting: Lampen van Liz Emtage


De eerste posts van het nieuwe jaar! Heb je een fijn oud en nieuw gehad? Ik heb samen met man en kinderen en goede vrienden een hele fijne avond gehad. Samen hebben we het jaar afgesloten en door een kleine ceremonie.  Dingen of zaken die ik dit jaar tot bloei wil laten komen heb ik opgeschreven en in de aarde begraven. En nu maar hopen dat het werkt!

Uiteraard hoop ik dat ik dit jaar van mijn bedrijf een succes kan maken, dat kan ik niet zonder jullie! Dus heb je een vraag? Stel hem dan aan me voor de dinsdag-online interieuradvies. Zonder vragen geen antwoorden. Aan melden is simpel. Ga hier naar toe. Nu verder met verlichting:

Deze sprookjes achtige lampen zijn van Liz Emtage. De lampen zijn gemaakt van keramiek en hebben een mooie uitstraling door het relief. Sommige lampen hebben ook prints van bloemen, grassen of takken.
Het behang op het eerste plaatje is van Designers Guild.

1: via de zweede Elle interior
2 en 3: via site van Liz Emtage

Fairy lights from Liz Emtage. The lamps are made from ceramic and don't the have a nice look?
Wallpaper on first image is Designers Guild

Reacties