Terra - wooninspiratie


Haal de zomer zon in huis met deze kleur.  Hoe je het ook noemt: terra, oranje of aardetinten, het resultaat is een verwarmend interieur. Met deze handgemaakte materialen -die doorleeft zijn- krijg je een prachtig effect.
Oranje is een kleur die je het beste als accent en dus gedoseerd kan toevoegen. Net zoals bij rood is mijn advies: gebruik verschillenden nuances voor een levendig beeld. Met maar 1 kleur oranje krijgt je een beetje goedkoop effect.


Op het bovenste plaatje zie je hoe mooi de planten afsteken tegen de muur en de potten. In het interieur hier recht boven zie je hoe je een kleuren palet van buiten naar binnen haalt. Hier is de basis een neutrale olijf- vergrijsd-  groen aangevuld met wat terra accenten.

Het allereerste plaatje van de fotograaf Guy Bouchet inspireerde mij tot het maken van deze post.  Ik moest heel diep graven in mijn plaatjes map naar warme tinten. In mijn hele blog verleden heb ik volgens mij alleen HIER over oranje geschreven. Mijn voorkeur ligt meer bij de blauw-groenen maar, nu ik dit zo zie kan ik me een vakantie huisje in deze tinten erg goed voorstellen!

TIP: Je kunt je nog tot 23 juni opgeven voor de vrijblijvende kennismakingsles van mijn e-course: Creatieve Interieur Styling. 

Wil jij deze zomer een ruimte in je huis ( of je hele huis ;) een make-over geven maar, weet je niet waar je moet beginnen? Geef je dan nu op! Leer alles over interieur styling in 7 lessen. Aan het eind van de e-course heb je een concreet stappenplan waarmee je zelfstandig aan de slag kunt. Ook leer ik je alles over mijn "Laagjes theorie. Opgeven? Dat kan op mijn blog in de rechter sidebar of HIER.

I ♡ comments | tekst: franca voor villa d'Esta | images:1&2: Guy Bouchet. 3: Valerio Mezzanotti 4&5&6: William Waldron 7&8: source unknown -sorry!

Reacties