Give Away | Pattern Sheet van Mo Man Tai Design


Oktober, het zal jullie ongetwijfeld niet ontgaan zijn, is woonmaand. En daar wilde ik op mijn eigen manier ook aandacht aan besteden.

Zoals je misschien hebt gezien heb ik villa d'Esta een restyle gegeven. Terug zijn de huisjes die ik al jaren lang op mijn site heb waarachter een andere sfeer zit. Weg is de blauw-groene kleur waardoor alle aandacht naar de inhoud gaat. In de loop van deze maand komen er nog een aantal handige dingen bij waardoor deze site nog handiger wordt!

Vorige week vrijdag kondigde ik het al aan...de komende tijd ga ik een aantal leuke dingen weggegeven.


Het eerste waar je kans op kunt maken is de Pattern Sheet van Mo Man Tai Design. Met deze patronen kun je met wat spijkers, touw en geduld van je muur of een los stuk mdf je eigen masterpiece maken. Kies je favoriete kunstwerk ( je hebt keuze uit 4: Het meisje met de parel van Johannes Vermeer, Vaas met drie zonnebloemen van Vincent van Gogh, de veldhaas van Albrecht Dürer en Liegender Hund im schnee van Franz Marc. Je kunt je design persoonlijk maken en aanpassen aan je interieur door touw en spijkers te gebruiken in je favoriete kleuren.Hoe maak je kans op deze pattern sheet?
1. Laat hieronder een berichtje achter met je contactgegevens en laat me weten:  "Wat is volgens jou de (interieur)musthave dit najaar/deze winter?"  De leukste antwoorden ga ik via twitter verspreiden...
2. Schrijf over deze give away op je eigen blog, twitter of give away voor een extra winkans. Laat dan nog een extra comment bij deze post achter met werkende link.

Retweet en follow = niet verplicht maar, wel leuk. 

Veel succes!


I ♡ comments | franca voor villa d'Esta | images: Mo Man Tai Design | bekijk HIER het instructiefilmpje

Reacties

 1. Volgens mij is een echte must have deze herfst/winter: eigen gebreide en gehaakte accessoire! In deze tijden van 'crisis' doen we allemaal een stapje terug qua uitgaven lijkt het wel. Toch willen we ons interieur boeiend en mooi houden. Wat is er dan fijner om met eigen handen dingen te maken hiervoor! Vooral kussenslopen, manden en vloerkleden die eerst gebreid zijn met dikke wol (Eskimo van Drops) en dan vervilt worden zijn prachtig. Makkelijk te maken en mooi resultaat. In allerlei kleuren te verkrijgen zodat je het helemaal kan toespitsen op juist die tint en sfeer die je in je eigen huis wilt hebben. En met stip bovenaan: je eigen gebreide kerstballen!!! Staan nu al mooi in een glazen vaas en straks in een mooie tak of echte kerstboom. Je kunt ze extra groot maken door Zpagettigaren te gebruiken. Deze XXLballen zijn een pronkstuk voor de kamer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Even wat werk maar dan heb ik ook wat (hoop ik). Hier staat de link naar je wedstrijd: http://tijm.blogspot.com/2011/10/wedstrijd.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier staat de link naar je wedstrijd: http://tijm.blogspot.com/2011/10/wedstrijd.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. die hond is prachtig, die zou ik wel willen winnen... !

  dé woonaccessoire van deze winter van "warm en minderen" vind ik een plaid of bankdeken, gemaakt van lapjes uit vervilte truien van de kringloop.

  Ik kom en koop regelmatig in de kringloopwinkels: serviesgoed, woonaccessoires, maar ook kleding.
  Wat ik dan jammer vind, is dat de meeste wollige truien door de vorige dragers (of door het schoonmaak-winkelklaar-proces van de kringloopwinkel),  in meer of mindere mate vervilt zijn. Dat draagt niet meer prettig, zo'n plankerige trui.

  maar ze zijn wèl heel goed te gebruiken als deken: eventueel nog wat verder vilten in de wasmachine, en dan in stukken knippen en met de zigzag, of de locksteek van je naaimachine aan elkaar.
  Je kunt kiezen voor vierkanten, rechthoeken, of gevarieerde "puzzel" stukken. ]
  Prachtig, en lekker warm 's avonds op de bank!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit jaar moet echt wel een prachtig gebreide plaid op de leuning van de bank liggen. Waar je dan lekker met een goed boek 's avonds in weg kunt kruipen en intussen genietend van mijn'eigen' kunstwerk aan de muur. In mijn geval zou dat het meisje met de parel zijn. Niet zo gek, want ik woon in Delft. 

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Is er al een winnaar bekent?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta