Herfsttinten in huis | oker-bruin-zwart-wit


Met natuurlijke tinten als uitgangspunt heb ik deze SHOP THIS style gemaakt.
Kies voor een rustige basis in wittinten - of als je een witte vloer niet mooi of onhandig vindt, een licht blonde houten vloer - en voeg dan wat zwarte en okergele accenten toe.

Weet je niet goed wat je aan je wanden moet hangen? Kijk dan eens in je foto collectie en laat een foto op canvas printen. Zeker als je nu een foto in de natuur gaat maken kloppen de kleuren helemaal!

Je kunt trouwens nog steeds meer doen met de Give away van deze week. Laat een berichtje bij de post achter en maak kans op die fantastische Pattern sheet van Mo Man Tai Design!

Succes,

I ♡ comments | franca voor villa d'Esta | painting: Joanna Logue | interior: design*sponge | nature by me| shop this style: Lamp oker Tas-ka, Kussen en Glazen fles HK Living, Lamp hout en kandelaar via Keck&Lisa, Kleed Day Home

Reacties

  1. Ik vind ze erg mooi, je nieuwe posts met verzamelde mooie objecten. En je blog is een stuk rustiger zo. Vond het best 'gezellig' al die leuke gephotoshopte tierelantijntjes, maar dit staat beter. Een stuk professioneler! doe je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En oh, de enige kritisch noot. Ik vind het lettertype, met de schreef, niet zo prettig lezen  op het scherm, zeker in het klein aan de rechterzijde en je bodytext. Vind het lettertype onder 'misschien vind je dit ook leuk' prettiger.

    Maar verder: erg mooi, je vernieuwde blog!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta