Breng de verstilling van de winter in je interieur

Met vergrijsde tinten in zacht blauw, oker en grijs haal je deze winter inspiratie in je huis.
Voeg daar dan warme schapenvellen en kussen van nepbont en wat herten items bij en je winter interieur look is compleet.

Na een lange blog stilte ben ik vandaag weer eens achter mijn computer gekropen. Zo rond de kerstdagen merk ik dat ik me meer naar binnen richt. Het lijkt wel alsof ik, net zoals in de natuur waar nu alles stil en in afwachting van warmere dagen is, diep in mijn holletje ben gekropen. Mijn batterij was behoorlijk leeg en ik voelde me ongemotiveerd en ongeïnspireerd. Langzaam aan wordt ik weer meer wakker en voel ik de inspiratie weer kriebelen.

Ik weet niet of jullie dit herkennen maar, als ik heel eerlijk ben en me niet tegen deze impuls van inkeer verzet, is het eigenlijk heel prettig. Alsof de natuur zegt, doe nu maar even rustig aan, dan kan je in de lente er weer vol tegenaan. Her en der krijg ik goed bedoelde tips om een lichtlamp te kopen of sint janskruid te slikken maar, waarom zou je je eigenlijk willen verzetten tegen een heel natuurlijk proces? Ok, ik geef eerlijk toe dat ik ook niet echt sta te springen om eens kritisch naar mezelf te kijken maar, als je er eenmaal doorheen bent is het wel een heel waardevolle tijd.

Graag hoor ik van je hoe jij deze tijd ervaart!

Nou zou ik het bijna vergeten... de drie winnaars van de give way's:
1. het boomstam krukje van Fun Design... is gewonnen door Rianne
2. het turquoise krukje van Diversitijd...is gewonnen door Saskia van der Zee
3. de papieren birdhouses en robots van Studio Ditte... zijn gewonnen door Samira Weber

Gefeliciteerd!

Willen de winnaars mij een mail sturen met je adresgegevens? Dan geef ik deze weer door!


I ♡ comments | franca voor villa d'Esta | images: by Franca