Give Away | Diversitijd KrukjeIn de webshop Diversitijd van Rianne vindt je vintage en retro spulletjes voor je huis maar, ook kleding, accessoires en speelgoed.

Ik mag van Rianne 1 van de villa d'Esta lezers blij maken met dit super kekke krukje!
En er is er maar eentje van dus...

Diversitijd in 1 zin: Diverse spulletjes uit verschillende tijden.
Ik hou van diversiteit, doe het liefst zoveel mogelijk dingen op 1 dag.
Vandaar dat Rianne naast haar kantoorbaantje, en cursus aan de Westlandse Modevakschool in januari 2010 gestart is met het opzetten van deze super leuke webwinkel.

Ik heb zelf zeker 4 verschillende krukjes in allerlei soorten, kleuren en maten. Ik vind krukjes super handig én een ideaal accessoire om wat kleur in je huis te halen. Met dit krukje ben je verzekerd van een echte eye-catcher in je huis! Mocht je trouwens niet winnen? Ga dan eens naar DEZE PAGINA en maak een keuze uit de vele andere krukjes op de site van Diversitijd!

Hoe maak je kans op dit unieke krukje?

1. Laat hieronder een berichtje achter met je contactgegevens en laat me weten:  "Wat is volgens jou de (interieur)musthave dit najaar/deze winter?"  De leukste antwoorden ga ik via twitter verspreiden...
2. Schrijf over deze give away op je eigen blog, twitter of give away voor een extra winkans. Laat dan nog een extra comment bij deze post achter met werkende link.

Retweet en follow = niet verplicht maar, wel leuk.

Veel succes allemaal!


I ♡ comments | franca voor villa d'Esta | images: diversitijd | bekijk HIER de site van Diversitijd
PS Vrijdag maak ik de eerste winnaar van de Pattern Sheets van Mo Man Tai bekend.
Meedoen kan dus nog steeds...

Reacties

 1. Hi, 

  Als kersverse lezeres van je blog en als kersverse mama (pas mama geworden van een jongetje, geboren in Kenia ;-)) is dit prachtige krukje echt een 'musthave' voor mij! Ik heb pas onze woonkamer (met dank je aan de geweldige blogs) restyled in de kleuren waar dit krukje helemaal bij past! Ons zoontje is nu 16 maanden en heeft dus bijna de leeftijd om mama 'te helpen' bij het eten koken. Dan is dit krukje natuurlijk erg handig. 
  De musthave voor dit najaar? Er is nog 1 ding wat na de metamorfose van onze woonkamer ontbreekt! En helemaal 'in' wat mij betreft: een lage robuste salontafel van grof hout met grote zwenkwielen eronder. In deze tijden van crisis ben ik (nav de inspiratiefoto's van je blogs) de kringloopwinkels aan het aflopen op zoek naar een massieve oude salontafel om deze vervolgens te pimpen. Erg leuk om te doen! 

  Groetjes, Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook ik doe eens mee aan een give-away, omdat ik zo dol ben op turquoise en dit krukje strak en leuk vind. 
  Ik heb getwitterd om je aan meer dan 700 volgers te helpen!

  En wat vind ik de musthave voor het najaar? Tsja, dat is lastig. Ik denk dat het iets is met vuur. Een vuurkorf voor in de tuin, of een haard in huis. Of desnoods mooie kaarsen in huis. Nu het steeds donkerder wordt buiten is het fijn om licht en warmte binnen te halen. Bovendien is het iets wat iedereen heel goedkoop zelf kan toevoegen in huis (de kaarsen dan, zo'n vuurpot en haard is een heel ander verhaal natuurlijk).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gaaf krukje. Ik heb een zwak voor krukjes. Deze is wel helemaal te gek en zou zich goed thuisvoelen bij ons :). En dan heb ik het nog niet eens over de kleur! WAUW

  Even over de musthaves: mogen het ook meer zijn? Dan begin ik met de houten boom ban www.booom.in. Te leuk om als kerstboom neer te zetten. En n de kerstdagen te gebruiken al boom voor verjaardagskaartje, Valentijnboom of Paasboom.

  Een andere musthave is een gehaakt dekentje van Joeperdepoepske.nl. Zo leuk op een kinderbedje, maar ook heerlijk warm op de bank. 

  Wat helemaal leuk is zijn de kapstoktakken van HK-living. Een takje voor je jas of handdoek. Zo leuk bedacht!

  Ga zo door met je te gekke blog!

  X Wimke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Franca, viavia ben ik op hier terecht gekomen. Wat een prachtige blog heb je! Eén en al inspiratie, ik ga je in ieder geval volgen hoor!
  En het is al helemaal leuk dat ik meteen mee kan doen aan de Give Away! Dat krukje lijkt me helemaal te gek, want van krukjes kan je nooit teveel hebben.
   
  Dé musthave voor dit najaar/winter is voor mij de schapenvacht. In een prachtige lichte tint past deze in elk interieur en is overal toe te passen. Lag deze eerder over ons bankje bij de eettafel; mijn billen worden nu heerlijk verwarmd tijdens het bloggen, want deze ligt nu over de stoel bij de computer. Ook zijn deze erg leuk om over een stylingtafeltje te leggen, en bijvoorbeeld af te maken met decoraties voor de Kerst.
  Je raadt het al: ook van deze items heb je nooit genoeg en binnenkort haal ik er nog ééntje, want het leuke aan deze vachten is dat ze ook heel betaalbaar zijn!

  Groetjes, Marjolijn.

  www.thestyleofmissm.blogspot.com (in mijn laatstgeplaatste post zie je de schapenvacht voorbij komen :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hhm moeilijk, ik vind eigenlijk met het oog op de koude winter dat een fijne zitzak van nepbond om in weg te kruipen niet mag ontbreken deze winter.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Iets waar ik al een tijdje van droom is een hangmat; 's zomers in de tuin en s winters in de woonkamer en dan met een lekkere plaid er in en een kussen erbij en ernaast het krukje met daar op een sapje of iets alcoholisch, de telefoon en evt de afstandsbediening van de cd speler. Dat lijkt me toch zo heerlijk!! 

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als gewone musthave ben ik voor de cape: lekker over je jas heen, heerlijk warm. Als interieur musthave, handig voor de cape, is een ouderwetste staande kapstok! Leuk met hoedjes eraan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. saskia.vanderzee8 december 2011 om 20:00

  Dé musthave deze winter is neon, al is het maar tape!
  Geweldig krukje,bedankt voor de shop-tip!
  xoxox

  BeantwoordenVerwijderen
 9. saskia.vanderzee8 december 2011 om 20:04

  Heb een tweet gedaan: http://twitter.com/#!/Saszegtut

  www.knoopjes.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben helemaal gek op de gebreide/gehaakte woonaccessoires. Er zijn bijvoorbeeld ook krukken te koop waarvan het zitje gehaakt is, lampenkappen, manden etc. En leuke gehaakte/gebreide kussens genoeg om het helemaal af te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind de brei-trend heel leuk! Ben zelf begonnen!, ga zeker deze pouf breien of haken: 
  http://www.pickles.no/puff-daddy-knitted-stool/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben deze winter helemaal fan van DIY! Het is zó leuk om zelf iets te maken.. Vooral zelfgemaakte vlaggetjes zijn mijn persoonlijke favoriet. 
  https://twitter.com/#!/klaskedehaan/status/160403319205015552 

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta