Let's Meet! Op zaterdag 29 september | Woonbeurs

Het is weer bijna zover! Vanaf morgen is de woonbeurs weer open! Vorig jaar was ik, samen met een heleboel mede collega bloggers, uitgenodigd in Amsterdam. Daar werden we rondgeleid in een aantal huizen, waaronder het VTwonen en het 101 woonidee├źn huis. Even je geheugen op frissen van  hoe de huizen er toen uitzagen? VTwonen kan je HIER bekijken. En 101 woonidee├źn kan je HIER nog eens zien.

Dit jaar kan je -naast een heleboel nieuws over wonen- ook elke dag verschillende Nederlandse interieur-lifestyle-bloggers leren kennen. En natuurlijk zou ik het super leuk vinden om jou ook eens in het echt te ontmoeten! Ik ben er op zaterdag 29 september samen met oa Desiree van Vosges Paris en AnoukB

Heb je vragen aan mij over je interieur? Of ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Of wil je gewoon even kletsen? Kom dan as zaterdag 29 september even hallo zeggen. Neem foto's en een plattegrond van je huis mee naar de woonbeurs en leg je woonprobleem aan mij voor. Per lezer heb ik ongeveer 15 a 30 min de tijd voor een klein advies. Dus worstel je met je indeling? Of vind je je huis te ongezellig? Wie weet heb ik wel een oplossing voor je. Ik neem kleurstalen, boeken en een aantal interieuraccessoires mee ter inspiratie.


Naast tips en adviezen kun je ook de mooie lampen van mijn sponsor Dutch Dilight in het echt bewonderen. En laat je je mailadres en naam bij mij achter? Dan maak je ook nog kans om een lamp van Dutch Dilight -met een kapje in de kleur die het beste bij jou interieur past-  te winnen!

Morgen mag ik alvast een kijkje gaan nemen met een speciale blogmeeting en uiteraard zal ik hier over de woonbeurs gaan bloggen.  Tip: Volg me ook op Instagram voor live-foto's van de woonbeurs!
Ik hoop je as zaterdag te ontmoeten en ik wens je alvast veel woon inspiratie toe voor de komende week.

I ♡ my readers | franca voor villa d'Esta | images: mijn nieuwe slaapkamer & het lampje van Dutch Dilight | bekijk HIER een overzicht van alle bloggers die je deze week kunt ontmoeten