Woonbeurs | 101 woonideeën huis101 woonideeën heeft gekozen om 2 dezelfde huizen uit een vinexwijk op 2 verschillende manieren in te richten. In het ene huis wonen Erik en Evelyn met kleine kinderen en in het andere huis wonen Bas en Karin ( verzamelaars zonder kinderen). De huizen waren realistisch van maat waardoor het wel veel kleiner en veel voller oogde dan het vtwonen huis. Ik kan me goed voorstellen dat je in deze huizen wel veel inspiratie kan opdoen voor je eigen huis. Want laten we eerlijk zijn, in een fabriekspand willen we misschien allemaal wel wonen maar, of dat voor iedereen haalbaar is...

In het 101 woonideeën huis werden we rondgeleid door de hoofdredacteur van 101, Annet Niterink.
Vooral het tweede huis van Bas en Karin ( de verzamelaars zonder kinderen ) met warme okergele tinten en een super groot gehaakt wandkleed tussen de keuken en het woongedeelte vond ik heel erg mooi. In de beide huizen waren allerlei leuke zelfmakers te vinden zoals kussens met natuur illustraties, een ecokratten kast of een industriële kapstok
op veel plekken zag ik spoelen en garen als stylings element terugkomen
het 101 woonideeën huis heeft een echte herfstsfeer door de bladeren, natuurprints en het kleurenpalet.

Na een heerlijke lunch zijn we allemaal zelf rondgaan kijken. Vooral de hal Meesterlijk vond ik erg inspirerend. In deze hal vindt je oa sieraden collecties, tassen, porselein en nog veel meer. Ik ben speciaal even langs de stand van MHLstudio gegaan omdat ik Monique en haar werk graag in het echt wilde zien, een aanrader! Ook het werk van Everyday Beautiful vond ik mooi simpel zilveren ringetje van pareldraad dat ik echt niet kon weerstaan!
Mooie natuurposters aan de muur gecombineerd met een super stoere pronkkast van metaal


Vol van de dag met leuke ontmoetingen met mijn mede bloggers en alle woonideeën ging ik voldaan naar huis. Wil je ook naar de woonbeurs? Dat kan nog t/m 2 oktober!

I ♡ comments | franca voor villa d'Esta | images: all by me

Reacties