Kitchen Envy | Keuken inspiratie

Op deze maandagmorgen even wegdromen bij deze heerlijke keuken...
En het is niet alleen de het metalen keukeneiland waardoor mijn hart een klein sprongetje maakte.
Waar zal ik eens beginnen ;-)


Hallo schoolbordverfmuurtje met kekke metalenpostbakjes. Even tussen ons: mijn schoolbordverf staat al 2 wkn klaar voor de ( jawel de keuken) muur maar iets hield me tegen, nu dus niet meer. Nu nog "even" een momentje vinden om alles af te plakken en te bedekken met plastic ;-)

En zie je die tegels op de achtermuur? Mooi, zeker in combinatie met de verweerde metalen bovenkastjes en het dikke zwarte werkblad.

En die raampartij...zucht en het mooiste van alles is de wandelende tolix kruk. Op foto 1 staat hij toch echt ergens anders dan op foto 2 & 3. Of zijn het er meer? :-)


Minpuntjes vind ik de tafel, die lijkt me heel onhandig met de wijd uitstaande poten en het bosje bloemen op de tafel. Dat had wel wat meer karakter kunnen hebben...

Vandaag ga ik een interieuradvies geven. De man had zijn vrouw "een frisse blik" cadeau gegeven. Dat is nog eens eens een goed idee & erg lief! ;-)

Een fijne week!


Volg mijn blog ook via Bloglovin' Follow on Bloglovin | tekst+opmaak: franca voor villa d'Esta | Photo Credits: by pascal fran├žois via sfgirlbybay