New beginnings...

En toen was het alweer september, mijn favoriete maand! Een tweede nieuwe start van het jaar. Even een persoonlijk update voordat ik over interieurs en zo ga bloggen hoor. ;-) Gelukkig gaat het qua gezondheid steeds beter. Ik blijf nog steeds last houden van een schommelende schildklier maar, mijn energie is gelukkig weer op peil. Dan maar een paar nieuwe (lees grotere) spijkerbroeken kopen en weer op mijn suiker inname letten. (Ik schreef HIER over mijn schildklier vorig jaar voor de geïnteresseerde) We hebben een heerlijke vakantie gehad in Frankrijk ( op verschillende plekken, de foto hieronder is genomen aan de Ceze) en ik heb weer helemaal zin om met nieuwe opdrachten aan de slag te gaan.


En dan mijn huis! We wonen er nu inmiddels 2 jaar. In het eerst jaar hebben we veel verbouwd en aangepakt, daarna was het geld en de energie op. Ik kan je trouwens aanraden om niet gelijk alles te willen aanpakken in een nieuw huis. Het is handig als je geld genoeg hebt voor een een mooie vloer, als de huidige je niet bevalt want, een vloer vervangen als je er al woont kan ik niemand aanraden. Maar de rest is prima te doen als je er al woont.


Vorig jaar november heeft Louis Lemaire ons huis gefotografeerd. Dat was gelijk een mooie aanleiding om nog eens kritisch rond te kijken en wat dingen echt op te hangen. Het blijft toch lastig, boren in je pas gestucte, fris geschilderde muren... Vervolgens was het lang afwachten tot duidelijk werd welk blad de productie ging kopen, spannend! Uiteindelijk is het Libelle geworden. In week 38 ( dat is over 2 weken) kun het resultaat bewonderen. Ik ben er echt super tevreden over!


Inmiddels staan een hoop meubels al weer helemaal anders ( goh wat gek bij een interieur freak) en zeker zo na de vakantie kijk ik weer met heel andere ogen naar ons huis. Ik heb weer een flink opgeruimd, rond geschoven en heringericht. Herkenbaar?

Geniet van de nazomer!

Volg mijn blog ook via Bloglovin' Follow on Bloglovin | tekst+opmaak: franca voor villa d'Esta | Photo Credits: all photo's by villadesta