Voor jonge ontwerpers


TOTEM City van Kidsonroof is een bouwspel voor jonge ontwerpers van 6-10 jaar. Voor kinderen met verbeelding, voor jonge ontwerpers en bouwers. Bouw met TOTEM je eigen ruimteschip, vliegtuig, kathedraal, zeilschip of elk ander ontwerp! Meer dan 120 bouwkaarten, met geheime codes en symbolen, met vuur, water, lucht, hout, metaal en meer!

TOTEMs zijn gekozen voor de top 100 green design van TIME Magazine!

Over Kidsonroof:
Kidsonroof bestaat uit Romy Boesveldt (NL68) en Ilya Yashkin (RUS67). Sinds 2005 wonen ze in Zuid-Frankrijk en zijn ze 100% toegewijd aan Kidsonroof. De inspiratie voor hun ontwerpen doen ze op in hun weekendhuisje zonder electra en stromend water in de bergen van Zuid Frankrijk. De concepten dienen zich aan bovenop de berg - Ilya ontwerpt, Romy doet de styling en samen kijken ze naar hun drie kinderen met vriendjes. Eenvoud en natuur zijn de basisprincipes van Kidsonroofs vormgeving en materiaalkeuze. De Russische achtergrond van Ilya is duidelijk herkenbaar in de ontwerpen.

Kidsonroof krijgt steeds meer - internationale - erkenning en heeft al verschillende awards en nominaties op haar conto staan. Romy en Ilya zijn van plan nog veel meer mooie basic ontwerpen te maken voor kinderen EN voor grote mensen en zullen daarvoor ook samenwerken met andere ontwerpers.

Reacties