Voor "zoete"meisjes

image via studio PiP

image via onszelf- behang uit hun collectie

Roze bloemen en roze polkadots

Roze de kleur van: Magenta, frambroos, bloesem, Pioenroos, Kauwgum, en vooral van (kleine) meisjes...

Een beetje gestrest door alle hektiek van het bestaan? Nou dan ben je hier bij de goede kleur. Het koesterende roze geeft een gevoel van troost, comfort en rust. Roze is een vredestichter en kalmeerd (zelfs mannen:))

Roze, een kleur die echt van vrouwen is!
Vandaag een sfeerbeelden reeks voor meisjes die van zoet houden... tot mijn grote spijt weet ik helaas niet meer waar ik de afbeelden heb gevonden (sorry, sorry, sorry)

Ik ben grieperig misschien daarom deze vrolijke plaatjes, buiten regent het en eigenlijk is het een prima dagje om in mijn bed te liggen.

Ik heb zelf twee jongens die absoluut nooit maar dan ook nooit in zo'n kamer willen slapen. Het maakt mijn kinderen sowieso niet zoveel uit hoe hun kamer eruit ziet. Herkennen meer mama´s van jongens dit?

Bij meisjes is dit een heel ander verhaal. Vaak willen ze alleen maar roze in hun kamertje. Op funda zie ik de ene (zuurstok)roze kamer na de andere. Het kan ook anders!

Behang biedt een oplossing. Er is op behang gebied ontzettend veel... ik vind de collectie van onszelf erg mooi. Ook voor jongenskamers hebben ze erg leuk behang zonder dat het gelijk vreselijk somber of saai wordt. Maar goed meisjes dus...Studio PiP verkrijgbaar via Eijffinger heeft ook een erg leuke collectie, deze vind ik zelf wat zoeter.

Kies een thema zodat het niet alleen maar roze wordt. Door een stippelje of bloemetje krijg je wat meer andere kleuren in de ruimte. zie plaatje 2 en 3. Je kan het ook anders om doen en een rustige kleur als basis kiezen met roze accenten. Dit geeft een meer volwassen effect waar je wellicht langer plezier van hebt. Op het bovenste plaatje zie je wat ik bedoel. Nou kan je blauw ook prima vervangen door een warme zand kleur, wit of heel licht grijs. Door grijs en roze te combineren wordt het roze gelijk een stuk volwassener. Dat is misschien een goed idee voor een overgangsleeftijd.

Roze het blijft toch een kleur die veel meisjes tot de verbeelding (blijft) spreken!
Goed weekend,

Reacties