Dag Juni! een maandoverzicht

Zie jij soms door alle inspirerende woonblogs het bos niet meer? ( eigen spreekwoord :)
Ik sluit elke maand af met een kijkje in mijn reader. Van elke buitenlandse blog die ik volg kies ik een post uit die mij inspireerde of opviel.

Mooiste slaapkamer deze maand is de slaapkamer van Irina via Design Sponge:
Ik vind het kleurgebruik in de slaapkamer erg mooi. De kleuren van de muur en van de lamp komen samen in de sprei. Daardoor oogt de slaapkamer rustig. Door de aubergine paarse muur niet helemaal tot het plafond te schilderen lijkt de ruimte hoger. En wat een leuke lamp op het kleine kinder stoeltje! Minpuntje: de lamp vlak boven het bed. Als je in bed ligt vraag ik me af of het fijn is om onder een lampenkap te liggen. Ik zou denk ik vaak mijn hoofd stoten :)

Buitenlandse blogs:
En ik? Deze maand heb ik voor het eerst de IMI's geïntroduceerd: Interieur Mini Inspiratie. Ik kom zo vaak plaatjes tegen die op zichzelf een verhaal vertellen. Ik hoop dat je ervan genoten hebt. Daarnaast heb ik geschreven over:
Ik weet nog niet wat ik in Juli en Augustus gaan doen met schrijven. Waarschijnlijk zal ik nog wel schrijven maar, omdat ik ook vakantie wil houden zet ik mijn blog tijdelijk op een lager pitje. Wat gaan jullie doen? En waar gaan jullie naar toe?

Heeft er nog iemand tips voor leuke (kinder)campings in Frankrijk en of Zwitersland? Graag een kleine (eco achtige) met het liefst alleen tenten en wat zwemwater in de buurt. Tips kan je me mailen of hieronder bij reageren. Alvast bedankt!

Je reactie op dit artikel is heel welkom! Klik hiervoor op "reageren kan je hier"

Reacties

  1. Altijd weer leuk om te zien wat een ander volgt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk filmpje van IJsland! Twee, drie jaar geleden is het alweer dat ik daar was! Het is in het echt nog veel mooier :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk filmpje van IJsland! Twee, drie jaar geleden is het alweer dat ik daar was! Het is in het echt nog veel mooier :D

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta