Hoe woont Franca? deel 3

Al eerder liet ik hier [KLIK]  en hier [KLIK] én hier [KLIK] op mijn blog foto's van mijn eigen huis zien. Een van mijn goede voornemens was om meer van mijn eigen werk te laten zien. De laatste dagen scheen de zon en was ik lekker geïnspireerd bezig met foto's van mijn eigen huis voor mijn e-book, dat je krijgt als je een workshop bij mij gaat volgen.

{ Je kunt je trouwens nog steeds aanmelden [KLIK] }

Ik schrijf hier wel vaker over echte interieurs, en daarmee bedoel ik interieurs waar in wordt geleefd, gespeeld, gelachen en waar je lekker op de bank in je joggingbroek naar Grey's anatomie ( my fav ) kan kijken. Een interieur dat niet eerst door een heel team van stylisten is opgeruimd, heringedeeld en aangepast voor een mooi plaatje.
Voor nieuwe lezers hier een aantal plaatjes van mijn huis in blauw tinten.

{ENJOY}
PS: Ik heb trouwens wel eerst een "beetje" opgeruimd....:)
Je reactie  is heel welkom! Klik hiervoor op "reageren kan je hier"