Handige oplossingen voor ruimer wonen


Een bank bij de tafel zorgt ervoor dat deze veel dichter bij de muur kan staan. Zo ontstaat er in een keer veel meer ruimte. Op de foto's hierboven kan je ook zien hoe gezellig dan kan staan. Zeker als je ervoor kiest om de bank met kussens te vullen. Nieuwe stof erover en je hebt in een hand om draai een frisse look.

Door de bank als bouwkundig element te benaderen ziet het er uit alsof het zo hoort. De hele wand wordt in plaatje 1 & 3 benut. Dat geeft een nog ruimtelijker gevoel. Je kunt de ruimte eronder open houden maar je kunt er ook extra bergruimte creëren. Zo maak je het helemaal multifunctioneel!


I ♡ comments | franca voor villa d'Esta | images: Per Gunnarsson | bekijk HIER zijn site

Reacties

 1. Weer een super idee.....ben dol op deze grote lange banken.
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja ik ook! en het werkt echt heel goed als je klein behuisd bent. Maar juist ook goed als je een hele lange wand hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is best een goed idee, het is zo lekker knus maar toch heb je genoeg ruimte om aan tafel te zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is hier eigenlijk niet eens zo nodig. Maar ik zag zo'n mooie Zweedse bank, die moest ik gewoon hebben! Nu extra veel ruimte gewonnen, toch altijd prettig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ps. ik zie hier trouwens ook dat de klepbank(?) ook een hogere zitvlak heeft dan de stoelen. Ik wist het van tevoren natuurlijk maar het is toch 1 kleine minpunt. Het is dat ik het design niet vaak tegenkwam van mijn type Zweedse bank maar het is wel een tip om goed op te letten bij aanschaf van een oude keukenbank!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goeie tip inderdaad! Maar deze stoeltjes zijn ook wel erg laag!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta