Omring je met natuurlijke materialen

Haal met riet, rotan, bamboe & vlas de natuur in huis. Op de site van perscentrum wonen vond ik deze trend. Nou ben ik geen fan van knalgroen dus, heb ik zelf een aantal foto's en items verzameld die mij inspireerde.


Morgen begint hier trouwens de zomervakantie ( en het is ook al weer juli!! ) . Ik ga over een paar weken kamperen dus ben ik weer lekker veel buiten in de natuur. Heerlijk! Voordat het zover is moet ik nog wel een paar opdrachten afronden, dus de vakantiestemming moet nog eventjes wachten :)

foto: Henri Del Olmo via Cote Maison

foto: Henri Del Olmo via Cote Maison

foto: via nuevo-estilo.es
foto: franca

Ik heb in huis ook een aantal natuurlijke elementen. Mijn lamp van de Ikea, die een paar jaar geleden in alle bladen te vinden was. Een aantal manden en ik maak tijdens de vakantie van grassen mijn eigen dromenvangers met mijn kinderen. Thuis krijgen de mooiste een plekje aan de muur. Zeker in de winter tijd.

Het zitkussen van Return to Sender en de lampen van Ay Illuminate vind ik erg mooi. Voor een stylingsopdracht had ik er eentje geleend en toen kon ik het niet laten om te kijken hoe hij in huis zou staan. Ik zal binnenkort een post maken met wat meer foto's daarvan.

Heb jij al een item gezien dat je graag in je huis wilt hebben?
I ♡ comments | text: franca voor villa d'Esta | House Doctor  | Return to Sender via Hema | TOAST | Stoel Bloomingville en krukje the Go'round via woonwinkel Siep | Scholten & Baijings , Christien Meindertsma via Thomas Eyck | Ay Illuminate via Nijhof