Zachte uitstraling met keramiek
Op de 100%design beurs in Rotterdam afgelopen mei zag ik deze wijnkoelers van Sanne Zeeman. Sanne studeerde aan de Willem de Kooning te Rotterdam, richting interieur architectuur & product design. Ik vond de wijnkoelers opvallen door de textuur en het materiaal. Ik heb een kaart meegenomen en haar een mailtje gestuurd met de vraag of ik haar wijnkoelers op mijn blog mocht laten zien. Gelukkig mocht dat ;). Ik ben zelf niet zo'n wijn drinker maar, ik zou ze graag neerzetten met een bloem of gewoon zonder iets er in. Zeker de mat zwarte vind ik erg spannend.

Over de wijnkoeler schrijft Sanne op haar site :"Wijnkoelers, een sierobject op tafel met een functie om de wijn op koude temperatuur te serveren en te houden. Wijn is een bijzonder product wat verdient om er mooi bij te staan. Deze wijnkoelers hebben allemaal oog voor detail, maar blijven basic. De textuur van het wol zorgt voor een contrast tussen warm en koud en het kant laat de kwetsbaarheid van de koeler zien."
Mocht je geïnteresseerd zijn om deze wijnkoeler te kopen of nog leuker cadeau te geven. Stuur Sanne dan een mailtje!

 I ♡ comments | franca voor villa d'Esta | images: Sanne Zeeman | bekijk HIER haar site

Reacties