Vloer van beton | strak en stoerDit huis is een ontwerp van de het Deense architectenbureau Norm Architects. Ik kwam het tegen op de site van Bolig en vond op hun eigen site nog wat meer beelden. Heel erg strak en minimalistisch ingericht met veel aandacht voor de materialen.

De vloer vind ik het meest opvallende element, een soort glanzend beton dat door de kleur toch warmte uitstraalt. En ja, je vloer is een heel bepalend element in je huis. Het is het grootste oppervlak en heeft daardoor de meeste impact op de sfeer en uitstraling. Wijk eens af van de gebaande paden en kies ipv gezeept eiken voor een betonnen vloer. Stoer effect verzekerd!

De zwarte bollampen boven de tafel zijn de Topan van Verner Panton.
HIER oa te zien en in vele kleuren verkrijgbaar. Nog meer design in het huis in de vorm van een Eames schommelstoel en een Jielde lamp...zucht. Ik ben jaloers, heel jaloers!

Maandag start ik mijn laatste Give Away actie. Aan het einde van de week maak ik ook de eerste winnaar van de Pattern Sheets bekend. Meedoen kan dus nog steeds.

Volgende Give Away is er eentje om hebberig van te worden. Je kunt nl een leuk kek krukje winnen van de webshop Diversitijd. En zeg nou zelf, een leuk krukje kan toch niemand weerstaan..;-)

Goed weekend!


I ♡ comments | franca voor villa d'Esta | images Norm Architects & Bolig

Reacties

  1. Ben helemaal weg van de vogelhuisjes van Studio Ditte, het behang vond ik al  erg leuk maar deze huisjes zijn een leuke knipoog in huis. Ik vind dat de musthaves voor het interieur iets zelfgemaaktst is. En  iets van de van de kringloop mag ook niet ontbreken. Want met deze twee ingredienten maak je van je huis een thuis! Volg je al een tijdje maar was nog niet aangemeld dus bij deze!  Groetjes Greta

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta