fun design | give away


Ben je op zoek naar leuke betaalbare design meubelen? Neem dan eens een kijkje op de site van Fun Design. Het aanbod is groot, van leuke krukjes tot lampen en van eetkamerstoelen tot smaakvolle accessoires. De site is heel overzichtelijk en heeft naast een aantal design klassiekers ook hele leuke hippe woonitems.

Voor elk interieur is er wel een eye catcher te vinden.
Wat dacht je van dit tafeltje. Zoals jullie weten ben ik fan van krukjes en tafeltjes. Voor een nonchalante, relaxte look is dit tafeltje helemaal geschikt. En het leuke is: je kan dit tafeltje winnen in deze nieuwe give away die ik samen met Fun Design organiseer.

Like Fun Design op facebook én laat een comment achter onder deze post met daarin welk item van de site van Fun Design jij graag in huis zou willen hebben.
De winnaar krijgt deze Treetop bijzettafel. Met zijn grillige teakhouten boomstamblad en zwart metalen poten, is dit een leuke, unieke tafel die vast heel mooi in jouw huis staat!

En zie je op de site van Fun Design nog iets anders waar je hebberig van wordt?
Als je voor 17.00 besteld heb je het de andere dag gratis thuisbezorgd in huis!

Ik heb hieronder als voorproefje alvast mijn favoriete items voor je samen gesteld!








I ♡ comments | franca voor villa d'Esta | images: via fun design | bekijk HIER de site

Reacties

  1. O leuk! Dat tafeltje past precies bij mij. Ik heb zelf ook een bijzettafeltje gemaakt van een boomstammetje.
    Mijn favoriet op de site is de salontafel Tottenham. Ik houd van hout :))
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi tafeltje! Ik heb de Tree Hooked kapstok aan mijn wish list toegevoegd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi tafeltje! Mijn favoriete item is de eetkamerstoel Eleven. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. En ik wil Fun Design wel liken op Facebook, maar de link werkt niet en ik kan Fun Design ook niet vinden op Facebook....?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke site met een betaalbaar assortiment en ik ben helemaal verliefd op Eetkamerstoelen  Ridge Rib in het lichtblauw en oranje :))) Geweldig om eindelijk de stoelen te zien waar ik al zo lang naar zocht :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een super leuk bijzettafeltje! Helemaal mijn stijl; die zou ik graag winnen :) Mijn favoriete item is salontafel Trunky; 
    http://www.fundesign.nl/Shop/Tafels/Salontafel/Salontafel-Trunky.aspx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Maike Keuben - Orangefarmhouse23 december 2011 om 20:16

    Mijn favoriet is: Bijzettafel Tray Bakerstreet! Die komt op mijn lijstje te staan. Nieuwe eetkamer stoelen heb ik net gekocht maar hier verkopen ze ook erg mooie zeg! Het was even zoeken maar ik heb ze geliked op Facebook :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Google fundesign.nl facebook!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. eetkamerstoel crystal in het wit zou prachtig staan in mijn slaapkamer. het tafeltje zou ik graag willen winnen voor mijn zus zij kan wel zo'n leuk speels tafeltje in haar interieur gebruiken. watertanden als je rondkijkt kan gelijk nog wel een huis inrichten. de eetkamerstoelen Ridge Rib roepen ook warme gevoelens op dit model stoel had ik 25 jaar geleden met een witte rand en webbing. ze zaten heerlijk maar met deze bekleding lijkt mij helemaal super

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben helemaal weg van die lamp. Past bovendien in elk interieur, wat helaas niet met alle design artikelen zo is. Ontzettend leuke site, bedankt voor de tip.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel erg gaaf bijzettafeltje, die zou erg leuk  staan in het nieuwe huis van  mijn vriend! Mijn favoriet van de site is salontafel Tottenham, lekker stoer!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik ben gek op bijzettafeltjes. Lekker wat plek om je mooie vazen of fotolijstjes neer te zetten. En sommige bijzettafels zijn natuurlijk woonsierraden op zicht. Bijvoorbeeld bijzettafel Victoria van de site. Ik ben dol op meubelen die gewoon doorleeft mogen zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Deze giveaway komt precies op tijd! Ik ben namelijk op zoek naar een bijzettafeltje voor naast de nieuwe hoekbank en deze past er perfect bij!
    Andere favorieten van de site zijn: bijzettafel cumi, eetkamerstoel crystal en bijzettafel victoria!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mooie betaalbare spullen hebben ze! Geweldig tafeltje! Zou leuk staan bij ons thuis. Het item wat ik al langer wilde van bij hun heb ik vandaag besteld, de witte vloerlamp tripod.
    Gr Els

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik ben fan van hanglamp dock! Mooie stoere lamp voor boven de eettafel! 
    Het bijzettafeltje is ook super. Pas perfect in ons nieuwe huis! 

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Op mijn favorietenlijstje zet ik krukje Clipper. Leuk leuk leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Altijd al fan geweest van de flipclock van Karlsson!  Het houten bijzettafeltje is ook de max, ik ben verslaafd aan krukjes in huis!
    Leuke ontdekking, de site.  Bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Oh wow... Mooi!

    Reageer pas laat, maar aangezien we (onverwachts) eind januari moeten verhuizen was het er door alle drukte nog niet van gekomen. 
    Maar nu duidelijk is dat we naar een mooi en ruim(er) appartement gaan en ik op zoek ben naar een superleuk bijzettafeltje ga ik toch een gokje wagen! Wat is 'ie leuk.... 
    Wat ik óók heel leuk vind is de Karlsson Big Flip klok én hanglamp Louvre. (Stiekem daar ook al een plek voor bedacht ;)) Maar goed dat we iets groter gaan wonen, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. shanne van den Mosselaar19 januari 2012 om 14:54

    Oooo kan nog op de valreep meedoen met de winactie! Na veel heen- en weer geschuif met de meubels een nieuwe kleur op de wand (camouflage green flexa creations) past dit lieve bijzettafeltje prima bij de metamorfose! :)
    Evenals de Karlsson Big Flip (grappig dat meer mensen hem noemen) en de office vloerlamp! Staan mooie producten op de site. Eentje om te onthouden in ieder geval. 

    Groeten,
    Shanne

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Geertrui vander Meulen19 januari 2012 om 17:11

    Ik vind het boomstamkrukje prachtig. Past helemaal in het mediterraanse vakantie gevoel van mijn appartement (met veel wit, lichtblauw en hout).
    Om de zilveren theekan en de koekjes op de zetten...
    Geertrui

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat leuk, ik ben helemaal blij verrast door Fun Design. Wij zijn nog niet zo lang geleden verhuist maar vinden maar geen inspiratie om de lange smalle (!) gang in te richten. Dit krukje brengt me op ideeen. Volgens mij is ie niet onwijs breed en staat het heel leuk in de gang met een grote groene plant erop. Om het krukje te winnen moet ik natuurlijk nog een ander item uitkiezen, en dat is knap lastig met zoveel keus. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de hanglamp Shiro. Deze zou uitstekend bij onze eettafel passen. Veel succes met het kiezen van een winnaar! Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wow ik ben verliefd op de hanglamp Granny, maar dit krukje zou ook heel mooi staan naast de bank! Of ik niet op te staan als ik mijn latte machiato weg wil zetten en ik eens een keer lekker lui ben!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Dit bijzettafeltje zal echt geweldig staan in mijn in Scandinavische stijl ingerichte herenhuis uit 1907. Veel wit, hout en hier en daar zwartte accenten maken mij helemaal happy. 
    Van de site vind ik de Back to School eetkamerstoelen helemaal top, lekker terug gaan in de tijd!
    Ik kijk uit naar je nieuwe posts!
    Jorinde

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Mijn favoriete item van Fun Design is de eetkamerstoel Ridge Rib in het grijs. Mijn vriend en ik wonen net samen en zijn nog een beetje aan het steggelen over de inrichting. Hij vindt de eetkamerstoelen die er nu staan verschrikkelijk. Over de Ridge Rib zijn we het allebei roerend eens: die zou erg mooi staan in óns naturel interieur. En voor het bijzettafeltje hebben we een mooi plekje in onze slaapkamer in wording :-)
    Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Diversitijd krukje: op het vervolg van mijn vorige berichtje... mijn zoontje is nu anderhalf en is nu echt toe aan 'helpen' in de keuken. Potjes, pannetjes, lepels en bakjes... Hij wil overal aan meedoen! Het krukje zou nu goed van pas komen ;-). 
    The musthave is nog steeds de robuste salontafel op grote zwenkwielen. Inmiddels is het gelukt deze te vinden. Helemaal super geworden! Dankzij deze blog en de vele interieurtips is de metamorfose van onze woonkamer een groot succes geworden! Dank je wel!Groetjes, Hanneke(kersverse mama & kersverse lezeres ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  26. O, kan ik nog meedoen? Het tafeltje is prachtig, de zwarte pootjes, het mooie houten blad! Maar de zwarte draadlamp zou ik ook graag aan willen schaffen!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat een ontzettend leuke site, meteen aan mijn favorieten toegevoegd! Ik vind hanglamp Granny erg leuk (zag hem volgens mij gisteren op tv bij eigen huis en tuin?) en eetkamerstoel Ridge rib vind ik ook super, helemaal mooi die blauwe kleur.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta